Цікаве

Нові МФО – Ваші провідники у світі фінансів

У зв’язку зі складним становищем в Україні та поступовим падінням економіки, все ширшого оберту набирають мікрофінансові організації. Їх основною задачею є надання короткострокових мікрокредитів населенню буквально в декілька кліків – онлайн, або за п’ять хвилин – тет-а-тет.

На сьогоднішній день мікрофінансових організацій стає все більше. МФО надає такі послуги, як:

  • Мікрокредитування;
  • Страхування;
  • Переказ іноземних коштів;
  • Торгівля валютою;
  • Надання гарантій тощо.

Основними перевагами таких операцій є доступність та легкість у реалізації. Сума кредиту варіюється від найменшої, зручної для користувача, до 30–50 тисяч гривень. Максимальний термін – залежить від компанії: варіюється від 30 до 60 діб та вище.

Нові МФО України без відмови

За статистикою НБУ станом на кінець травня 2021 року, в Україні нараховувалось більше 1960 мікрофінансових організацій. Однак постає питання про гарантію та довіру до установ, адже МФО є небанківськими.

Чудовим рішенням буде візит до сайту Національного банку України – регулятора МФО, де є повний список установ, які коригуються на державному рівні. Окрім того, в Інтернеті є відкритий доступ до ліцензованих організацій, ризики кредитування яких зводяться до мінімуму.

Але є ще простіший варіант: усі нові МФО Україна, які пройшли перевірку та мають ліцензію, зібрані на сайті компанії Credit Zaim. Важливою перевагою є рейтинг мікрофінансових компаній за терміном кредитування, сумою та процентною ставкою. Окрім того, на Credit Zaim можна швидко оформити всі види займів та кредитів з максимальною вигодою для клієнта.

На що звернути увагу

Одними з перших факторів, на які треба спиратися при оформленні мікрокредитів, є процентна ставка, термін кредитування та сума, яка влаштує споживача. Також треба відзначити наявність ліцензії та досвід – чим довше компанія на ринку, тим вона стабільніша. Серед тих компаній, що беззаперечно дозволять отримати кредит на карту – нові МФО MYCREDIT, ШВИДКОГРОШІ, MONEYVEO, ZECREDIT, CASHPOINT, LOViLAVE та інші. З повним списком можна ознайомитися на сайті, в розділі «Всі МФО займи».

Таким чином, мікрофінансові організації в Україні набирають обертів у зв’язку з актуальними подіями. Основними перевагами таких компаній є швидкість та простота отримання кредиту. Терміни, суми та процентні ставки залежать від компанії-кредитора. Незважаючи на велику кількість МФО в Україні – майже 2000 – знайти перевірену та ліцензовану організацію легко: на сайті НБУ або нашої компанії.

 

Back to top button