Цікаве

NFT дипломи вперше видадуть у Корейському університеті – 1News


Фото з відкритих джерел

Сертифікат у форматі NFT захищений від втрати чи дублювання

Університет Сонгюнгван, що у Південній Кореї цього тижня вручить перші в країні дипломи у форматі невзаємозамінних токенів (NFT). Про це повідомляє Yonhap.

За інформацією самого вишу, на церемонії з вручення дипломів, яка відбудеться цієї середи, кілька випускників отримують свій диплом вже у форматі NFT.

Ці дипломи будуть першими в історії офіційними університетськими сертифікатами, які представлені у форматі криптоактивів.

В університеті також заявили, що сертифікат у форматі NFT захищений від втрати чи дублювання і діятиме як офіційний документ.

Як відомо, невзаємозамінні токени (NFT) – це особливий тип криптовалюти, який відрізняється від більшості криптовалют, таких як Zcash, та багатьох мережевих або службових токенів, котрі за своїм джерелом є взаємозамінними. Являє собою активи, які існують лише у власних криптосистемах.

1News за темою: NFT-гра Legacy, яка ще не вийшла, встигла принести понад 52 млн доларів прибутку

Нагадаємо, американський репер Є (колишнє ім’я Каньє Вест) відповів своїм прихильникам, що поки не буде випускати свої продукти у формі невзаємозамінних токенів (NFT). Відомо, що у лютому вийде вже 11-й студійний альбом репера Є.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button