Цікаве

Netflix заявив про стрімке зростання підписників

Netflix заявив про стрімке зростання підписників

Фото: pixabay.com
За останній квартал минулого року кількість підписок зросла на понад 13,1 млн

Цьому сприяли вжиті компанією заходи щодо заборони обміну паролями користувачів і підвищення цін на деякі підписки.

Стрімінгова платформа Netflix заявила, що за останній квартал минулого року кількість підписок стрімко зросла. Про це повідомляє BBC.

За три місяці потоковий гігант додав понад 13,1 мільйона підписок. Це найбільший показник за будь-який квартал з 2020 року, що продовжує серію зростання, яка розпочалася минулого року.

Тож Netflix заявив, що впевнений у своєму шляху зростання і планує підвищити ціни.

“Ми значною мірою призупинили підвищення цін, коли впроваджували платний спільний доступ. Тепер, коли ми це зробили, ми можемо повернутися до нашого стандартного підходу”, – сказав співголовний виконавчий директор Грег Пітерс під час телефонної розмови з аналітиками.

Багато нових членів компанії обрали найдешевший тарифний план, незважаючи на те, що їх не відлякує перспектива бачити рекламу.

За даними компанії, у 12 країнах, де компанія пропонує рекламу, включаючи деякі з найбільших ринків, таких як Великобританія і США, на цей тарифний план припадає 40% нових підписників.

За стандартний план з рекламою Netflix бере 4,99 фунтів стерлінгів у Великій Британії та 6,99 доларів на місяць у США, порівняно з 10,99 фунтів стерлінгів та 15,49 доларів без реклами.

Загалом за у 2023 році Netflix отримала дохід у понад 33,7 мільярда доларів США, що на 6% більше, ніж за підсумками 2022 року.

Раніше повідомлялося, що Netflix опублікував звіт, в якому детально описав найпопулярніші шоу та фільми, які дивилися на платформі з січня по червень 2023 року.

Кіноспільнота закликає владу перенаправити виділені їй кошти на ЗСУ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button