Цікаве

Netflix має намір створити чотирисерійний серіал Довбуш

Netflix має намір створити чотирисерійний серіал Довбуш

Фото: facebook.com/DovbushMovie
Кадр з фільму Довбуш

Стрічка є одним із найдорожчих українських фільмів – бюджет 120 млн грн. Прем’єра в українських кінотеатрах відбулась 24 серпня 2023 року.

Стрімінгова платформа Netflix розглядає можливість створення розширеної версії українського фільму Довбуш. Про це Укрінформу повідомив режисер і продюсер фільму Олесь Санін.

Зокрема, може з’явитися чотирисерійний серіал. За словами кіномитця, до фільму не увійшло багато відзнятого матеріалу. Тож є велика ймовірність, що глядач побачить багато нових кадрів.

“Тривають переговори з міжнародним Netflix – це англомовна частина світу, переважно США та Канада. Про те, що вони розглядають ширшу версію фільму, яка буде окремим чотирисерійним серіалом. Ми чекаємо на фінансову пропозицію. Є велика ймовірність, що глядач зможе побачити чотирисерійну версію фільму Довбуш”, – сказав він.

Олесь Санін також зізнався, що для творчої групи стало несподіванкою те, що Netflix включив стрічку до п’ятірки найкращих фільмів в Україні. Стрічку вже показали у 27 країнах світу. Зараз його показують в Індонезії. Фільм також досить успішно демонструється у Франції та Польщі, а також перекладений на 16 мов.

Режисер також повідомив, що три польські кіношколи – в Лодзі, Варшаві та у Гдині, школа Гданська, – запросили його і художника по костюмах Галу Отенко розповісти, як знімався Довбуш.

Раніше повідомлялося, що історичний фільм Довбуш режисера Олеся Саніна зібрав у прокаті понад 60 млн гривень.

Вийшов фінальний трейлер фільму Довбуш

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button