Цікаве

Netflix має намір підняти ціни у 2024 році – ЗМІ

Netflix має намір підняти ціни у 2024 році - ЗМІ

Фото: pixabay.com
Netflix готовий підвищити ціни у 2024 році

Очікується, що у 2024 році Netflix підвищить ціни. За даними аналітиків UBS Securities, такий крок прискорить зростання доходів і прибутків сервісу.

Стрімінговий сервіс Netflix має намір підвищити ціни у 2024 році, щоб прискорити зростання доходів і прибутку. Про це повідомляє видання Variety.

Зокрема, разом зі збільшенням доходів від реклами та стабільним зростанням кількості передплатників, загальний дохід сервісу може збільшитися на 15% цього року, порівняно з 7% у 2023 році.

У жовтні компанія вже підвищила ціни на базовий план підписки з $9,99 до $11,99 у США, Великій Британії та Франції. У компанії зазначили, що планували підняти ціни ще раніше, але тоді вона займалася розповсюдженням платних акаунтів.

“Netflix не оголошував жодних конкретних планів щодо підвищення цін на підписку в 2024 році, але керівництво компанії заявляло, що підвищення тарифів не виключено”, – зазначають аналітики.

Раніше повідомлялося, що з наступного місяця власники Telegram-каналів почнуть отримувати фінансову винагороду за свою роботу.

Netflix заявив про стрімке зростання підписників

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button