Цікаве

Небезпечне затемнення 4 грудня: як впливатиме

4 грудня 2021 року відбудеться повне сонячне затемнення. 1News розповідає, який вплив воно спричинить на кожного з нас і світ загалом, а також про те, який ритуал можна провести для формування у своєму житті позитивних подій.

1. Це затемнення відносять до категорії небезпечних. Пік повного сонячного затемнення о 9:34 за Києвом.

2. У пік затемнення сонце і місяць у поєднанні між собою та у поєднанні з зіркою Расабен, бети сузір’я Дракона.

Расабен вважається руйнівною зіркою. Після появи цієї зірки в аспектації до ключових вузлів натальної карти очікують на початок подій, пов’язаних із руйнівною трансформацією всього того, що стосується стихії Земля (землетруси, крахи соціальних проєктів).

Зірка Расабен несе властивості Сатурна, а Сатурн, як відомо – планета-обмежувач. Обмеження або руйнівні впливи Сатурна можна нейтралізувати лише одним способом – знайти опору у внутрішньому світі і бути готовим змінити щось у собі, щоб ці зміни торкнулися зовнішнього світу.

Расабен знаходиться в точній опозиції до зірки Тіва, що має властивість Юпітера. Через це між глибинними верствами психосфери людини (підсвідомістю) та її вищими аспектами (несвідомим, надсвідомим, інтелектуальною діяльністю) можуть провокуватися конфлікти, що може призвести до неадекватної реакції психіки на події, що відбуваються навколо.

3. Меркурій знаходиться у знаку Стрільця у поєднанні із зіркою Сарін(дельта Геркулеса). Більшість астрологів давнини вважали, що зірка Сарін за властивостями аналогічна Меркурію. Таким чином, маємо Меркурій, посилений щонайменше удвічі в Стрільці (Стрілець – знак вчених та винахідників). Таким чином, затемнення спровокує різке зростання винахідництва та досягнень у винахідницькому середовищі.

4. Венера у знаку Козерога у поєднанні із зіркою Суляфат (гамма Ліри). Суляфат несе енергетику Венери, тому в Козерога знову виходить мінімум подвійна присутність Венери, а Козеріг – знак побудови основ. Це викличе у багатьох пар серйозне бажання створювати сім’ї.

5. Марс у сузір’ї Діви у поєднанні із зіркою Хадар (бета Центавра). Зірка Хадар несе вплив Юпітера і Венери, тому благотворно вплине на зусилля щодо приведення подій у своєму житті до ладу.

6. Плутон у поєднанні із зіркою Манубріум (омікрон Стрільця) у Козерозі. Що Плутон, що Козеріг – це глибини Землі та найглибші глибини людської “тіні”, захованого внутрішнього світу. Властивості Манубріуму аналогічні властивостям сонця. Таке поєднання викликає: у природі – активацію різних процесів у глибинах планети, у людині – посилене “самокопання”.

7. Чорний місяць у поєднанні із зіркою Курса (бета Ерідана). Чорний місяць означає ілюзії, помилки, карму минулого. Зірка Курса має властивості Сатурна. Така сполука викликає різку розплату за помилки минулого.

8. Асцендент події – піку затемнення – знаходиться у знаку Козерога. У поєднанні із зіркою Каус Аусталіс. Ця зірка несе характеристики Юпітера, Юпітер – вище заступництво, тому події, спровоковані затемненням, хоч і можуть бути досить руйнівними, у результаті призведуть до посилення зв’язку з вищими силами-охоронцями.

Обряд на сонячне затемнення 4 грудня 2021 року

У більшості духовних культур нашої планети цей обряд подібний.

  • За 20 хвилин до піку затемнення сідаємо до столика, на якому лежить кругле дзеркальце поверхнею, що відбиває, догори. Воно символізує Сонце, Місяць, Землю та Зодіакальне коло. Крім того, дзеркальце позначає містичний Всесвіт по той бік від нашого. Також дзеркальце має відбивати небезпечні енергії, які можуть народитися під час затемнення у небі.
  • По обидва боки від дзеркальця ставимо дві склянки із водою.
  • 20 хвилин подумки усуваємо зі свого життя негатив (З 9:14 до 9:34).
  • У пік затемнення (9:34) прочитайте будь-яке звернення до Вищого Джерела, яке є для вас прийнятним. Ведичні традиції використовують для цього спів священного слогу ОМ не менше 5 разів.
  • Потім протягом 20 хвилин створюємо, візуалізуємо у своєму житті позитивні події (з 9:34 до 9:54).
  • Далі випиваємо воду зі склянки, розташованої ліворуч від дзеркальця, потім воду зі склянки, розташованої праворуч від дзеркальця.
  • Потім можна здійснити карма-йогу – у повному мовчанні ретельно обмити дзеркальце, склянки, столик та розставити ці предмети на свої місця.

Часто до обряду на затемнення і після нього приймають душ (обмивання). Вважається, що це посилює позитивну силу обрядів. Перед обмиванням водою, для надання воді сил семи небесних річок, багато хто вимовляє над водою мантру: “Ом! Гангеча, Яамуне чайва, Годаварі, Сарасваті Нармаде, Сіндху, Кавері, Джалесмін, Саннідхім Куру!”.

Джерело: Обозреватель

Back to top button