Цікаве

Названо продукти, які захистять від застуди восени

Фахівці видання Sina розповіли про продукти, які рекомендується вживати восени, щоб захиститися від простудних захворювань, передає 1NEWS з посиланням на ukrhealth.net.

Рекомендується віддавати перевагу корисній їжі, яка позитивно впливає на організм людини.

При вживанні меду відбувається зволоження легенів і шкіри, полегшується кашель і виявляється проносну дію. З давніх-давен даний продукт відомий в якості натурального засобу для збереження здоров’я. Рекомендується в день випивати один стакан води з медом. Завдяки цьому виводяться токсини, і шкіра стає гладкою і красивою.

Щоб не переїдати восени, необхідно додати в раціон більше риби. Вона має низьку жирністю, з цієї причини можна не переживати про набір зайвої ваги. При її вживання знижуються показники холестерину, і поліпшується пам’ять.

Осінь є найкращим часом, щоб відрегулювати роботу різних органів і налагодити функціонування селезінки і шлунка. У цей період року краще віддавати перевагу натуральним чаям, які допомагають заповнити дефіцит вологи в організмі, відрегулювати сухість і вологість, попередити різні проблеми, пов’язані з цим. Чаювання є найкращим щоденним способом очистити шлунок і кишечник.

За допомогою чаю жири краще засвоюються, а також організм отримує багато корисних вітамінів і клітковину, необхідні йому. Він виводить токсини зі шлунка і налагоджує перистальтику шлунково-кишкового тракту. Чорний чай зменшує показники ліпідів і цукру в крові і вирівнює артеріальний тиск.

Сільські жителі вірять, що восени не варто вживати дині, оскільки вони відносяться до «холодить», тобто порушують баланс в організмі. Є фрукти, які необхідно додати у великій кількості в раціон.

Наприклад, груші позитивно впливають на легені, звільняють від мокротиння і полегшують кашель, з цієї причини вони відмінно підходять для вживання восени. У яблуках міститься безліч вітамінів, корисних для людей, які страждають від хвороб серця і судин.

 

 

 

Back to top button