Цікаве

Названо продукти, які допоможуть при болях у спині

Людям, які працюють в офісі, знайоме почуття болю в спині, що заважає працювати продуктивно, передає 1NEWS з посиланням на Жіночий світ.

Буряк

Крім користі для серцево-судинної системи, буряк може допомогти в боротьбі з запальними процесами, які викликають біль в спині.

Червона капуста

Цей овоч багатий антиоксидантами, які близькі за своїми властивостями до тих, що є в ягодах. Червона капуста також насичена вітаміном С.

Жирна риба

Лосось, макрель, сардини і оселедець – джерело омега-3 жирів. Риба корисна не тільки для серця, а також має протизапальну дію.

Листова зелень

Листова зелень, наприклад, шпинат, багата каротиноїдами і флавоноїдами, які допоможуть людям, які під час роботи постійно сидять за столом, попередити симптоми запалення в області спини.

Помаранчеві овочі

Гарбуз, морква та інші овочі помаранчевого кольору містять багато каротеноїдів. Бета-каротин, який відноситься до цього типу речовин, здатний перетворюватися на вітамін А, відповідальний за посилення імунної системи людини.

Ананас

Цей фрукт багатий комплексом ферментів, який володіє потужними протизапальними властивостями.

Ягоди

Більшість ягід містять антоціани – компоненти, які забарвлюють їх, наприклад, в червоний колір. Антоціани мають потенційну антиоксидантну та протизапальну дію.

 

 

 

 

 

Back to top button