Цікаве

Названо п’ять помилок, які знижують сексуальність

Австралійська експертка з відносин Луонн Уорт назвала 5 ключових помилок, які допускають люди у відносинах, повідомляє 1news з посиланням на ukrhealth.net.

Саме ці помилки знижують нашу сексуальну привабливість в очах оточуючих.

Брак сну. Це головна причина того, чому ви стали виглядати менш привабливими для людей. Через недосип наша шкіра старіє швидше, рівень енергії знижується. В цілому, дефіцит сну – це доведений фактор зменшення загальної привабливості, ослаблення здоров’я і емоцій. Втома і недосип – головні загрози для стабільності.

Негативне ставлення. Доброта і доступність щодо оточуючих збільшують сексапільність, а негативне ставлення її зменшує. Маючи це в свідомості, вкрай важливо зберігати позитивність і відкритість при поході на побачення для того, щоб справити приємне перше враження.

Ігри. Чоловіки або жінки на побаченнях досить часто намагаються грати, а не вести себе природно. В реальності, подібне не сприяє сексапільності. Також не слід захоплюватися грою в емоції, коли ви в якийсь період є добрим і милим, а потім раптом злим і холодним. Тим самим ваш партнер отримує суперечливі сигнали, які зменшують сексапільність.

Сутулість. Мало хто розуміє, що постава і нездатність утримувати прямий спину прямо впливає на сексапільність. Якщо ви постійно згорблені або сутулитеся, то виглядаєте менш привабливими. Мова тіла має величезне значення, і навіть опущені плечі вже відбиваються на привабливості людини.

Стрес і скарги. Якщо в розмові з партнером ви скаржитеся або проявляєте себе жертвами стресу, то це вихлюпує негативну енергію. Подібне стосується і чоловіків, і жінок. Вкрай важливо збільшувати сексапільність за рахунок позитивного настрою і контролю рівня стресу, а скарг має бути мінімальна кількість.

 

 

 

 

Back to top button