Цікаве

Названо овочі, які заважають скинути зайві кілограми

Овочі багаті різними корисними речовинами, при цьому вони низькокалорійні. Багато овочей ідеально підходять тим, хто хоче позбутися зайвих кілограмів, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Однак дієтологи попереджають, що деякі з них не підходять для тих, хто худне. Вживання у великих кількостях таких овочів призведе до протилежного ефекту. Особливо вони відзначили три овочі.

Моркву часто радять вживати людям з поганим зором. Вона вважається одним з найбільш корисних овочів. Однак варто пам’ятати, що в моркві досить багато цукру, тому добова норма не повинна перевищувати двох плодів. З особливою обережністю вживати моркву повинні люди з цукровим діабетом.

Буряк також містить велику кількість цукру. Крім того, цей коренеплід багатий вуглеводами і крохмалем, які не корисні для організму у великих кількостях. Регулярне вживання буряка провокує набір зайвої ваги, відзначають дієтологи.

Горох може бути корисний для організму, але тільки в малих кількостях. Справа в тому, що в ньому міститься досить багато крохмалю, який сприяє накопиченню жиру, особливо в області талії.

 

 

Back to top button