Цікаве

Названо напої, які впливають на тривалість життя

Експерти назвали напої, якими не слід занадто сильно захоплюватися, щоб не скорочувати тривалість свого життя, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Наприклад, не слід пити більше чотирьох чашок кави на добу. Людям, які п’ють каву багато разів в день, необхідно переглянути своє ставлення до цього напою, щоб зберегти здоров’я. Дослідження показують, що у залежних від кави людей помітно вищі ризики передчасної смерті.

Набагато більш небезпечним, ніж кава, є спиртне. Якщо вживати його систематично, то тривалість життя скорочується самим вираженим чином – кажуть вчені.

Інші небезпечні для здоров’я і життя напої – солодка газована вода і соки з цукром. Занадто велика кількість цукру в напоях може провокувати цілий ряд небезпечних хронічних захворювань, які можуть сильно скоротити і зіпсувати життя.

Небезпека може представляти навіть молоко, якщо пити його занадто багато – наприклад, більше трьох склянок на день. Непомірне вживання молока погіршує стан кісток і провокує онкологічні захворювання у жінок. Чоловікам не варто захоплюватися протеїновими коктейлями, які можуть бути небезпечними через добавку BCAA.

 

 

 

 

 

 

Back to top button