Цікаве

Названо напої, які допомагають швидко заснути

Британські лікарі назвали три напою, що допомагають швидко заснути людям, у яких є проблеми зі сном. Відсутність повноцінного відпочинку може привести до серцево-судинних захворювань, ожиріння, діабету і нервового зриву, інформує 1NEWS з посиланням на cikavosti.com.

Одним з відмінних напоїв, який допомагає швидко заснути, є звичайне коров’яче молоко, в яке потрібно додати банан. Можна зробити молочно-банановий коктейль, просто збивши ці два продукти в блендері.

Лікарі пояснюють ефективність цього напою тим, що в молоці міститься білок, який містить триптофан, це амінокислота, необхідна організму людини для того, щоб сон був довгим і міцним. А банан, у свою чергу, допомагає м’язам розслабитися.

Також лікарі рекомендують вживати напій з вишні. Вчені провели дослідження, в результаті якого було виявлено, що вживання напою з вишні два рази в день протягом двох тижнів збільшує час сну на 90 хвилин серед літніх людей, які страждають безсонням. Тому ця ягода буде безцінним продуктом для всіх, хто ніяк не може заснути. Куркума є ще одним гарним засобом, що допомагає ефективно боротися з безсонням.

Відомо, що вона покращує якість сну і його тривалість, а також допомагає легко заснути. Можна зробити відмінний напій, просто взявши склянку молока і додавши туди одну чайну ложку куркуми.

Цей засіб допоможе знизити нервове напруження і підвищить імунітет. Також ця спеція має протизапальні властивості.

 

 

 

 

 

 

Back to top button