Цікаве

Названо найкраще місто Європи для підприємців

Це дослідження показує найкращі міста світу для діяльності підприємців на основі таких критеріїв, як: простота започаткування трьох видів бізнесу: ресторан, технологічне/цифрове підприємство та бізнес з імпорту/експорту

Згідно з дослідженням компанії Movinga, столицю Естонії Таллін визнано найкращим містом для діяльності підприємців у Європі серед країн, що розвиваються.

Про це повідомляє 1NEWS.

Це дослідження показує найкращі міста світу для діяльності підприємців на основі таких критеріїв, як: простота започаткування трьох видів бізнесу: ресторан, технологічне/цифрове підприємство та бізнес з імпорту/експорту.

Столиця Естонії посіла 29-е місце серед міст усього світу у дослідженні “Міста можливостей 2019”, в якій було розглянуто 75 міст у всьому світі, відомих своїм “підприємницьким духом”, широкими можливостями для бізнесу та економічного зростання.

Серед інших міст регіону, включених до звіту: Прага – 47 місце (чеська столиця також посіла шосте місце у списку найкращих місць для відкриття ресторану), Будапешт – 53, Варшава – 56, Братислава – 60, Любляна – 63, Бухарест – 69, Загреб -74 та Тбілісі -75. Столиця Грузії також посіла друге місце у списку міст, де найлегше зареєструвати нове підприємство.

Джерело: Укрінформ

Back to top button