Цікаве

Названо кращі винаходи 2021 року

Безпечна пошукова система, окуляри віртуальної реальності та складаний телефон Samsung були названі кращими винаходами 2021 року. Відповідний топ доступний на сайті журналу Time, передає 1news.

У щорічному списку видання є кілька десятків гаджетів, технологій та винаходів, які були відібрані за категоріями. Так, у розділ «Додатки та софт» автори журналу додали безпечну пошукову систему без реклами Neeva, додаток тривожної кнопки Subdial, інтерактивну карту MTA Live Subway Map. У розділі VR та AR опинилися окуляри віртуальної реальності Lenovo ThinkReality A3 Smart та Qualcomm Snapdragon XR2, а також режим доповненої реальності Google Maps.

Серед споживчої електроніки найкращими гаджетами виявилися фотоапарат Paper Shoot Camera, розкладний смартфон Samsung Galaxy Z Flip3, модульний ноутбук Framework Laptop, розумна селфі-палка Vecnos IQUI, смарт-окуляри JLab JBuds Frames. У списку найкращих винаходів у сфері охорони здоров’я журналісти перерахували вакцини від COVID-19 та малярії.

Також у різних категоріях було обрано тривимірну фоторамку Looking Glass Portrait, робот-пилосос Roborock S7, процесор Apple M1 Pro, телевізори LG G-серії, футуристичні кросівки від Adidas та Nike.

 

 

 

 

Back to top button