Цікаве

Названо кращі продукти проти головного болю

Дієтолог з США Кетрін Брукінг склала рейтинг продуктів, які допомагають позбутися від нав’язливого головного болю, передає 1NEWS з посиланням на Свідок.

Фахівець радить включити в щоденний раціон кілька продуктів, які є найважливішими джерелами жирних кислот омега-3.

На думку дієтолога, саме поліненасичені жирні кислоти допомагають усунути напади мігрені. З найдоступніших продуктів, які є чемпіонами за вмістом омега-3, дієтолог рекомендує вживати форель, тунця, скумбрію, лосось, анчоуси, сардини і волоські горіхи. Крім того, дієтолог наголосила, що волоські горіхи також багаті магнієм, а цей елемент, в свою чергу, зменшує частоту і силу мігрені. Дієтолог зазначає, що такі продукти на столі пацієнтів, що скаржаться на постійний головний біль, повинні бути присутніми як мінімум три рази на тиждень.

Нагадаємо, раніше терапевт Надія Чернишова розповіла, що деякі види головного болю не рекомендується лікувати самостійно. За її словами, звичайний головний біль може пройти після прийому болезаспокійливого препарату. Однак, якщо у пацієнта виник нестерпний і сильний біль, який він не помічав раніше, потрібно обов’язково звернутися до фахівця. Можливо, такий симптом вказує на крововилив в мозок.

 

 

 

 

Back to top button