Цікаве

Названо ідеальний продукт для схуднення

Авокадо – прекрасний вибір для регуляції і поліпшення діяльності шлунково-кишкового тракту. Про це заявила дієтолог Олена Кален, передає 1NEWS з посиланням на Жіночий Світ.

Вона розповіла, що фрукт сприяє зниженню ваги. На 100 гр. плода припадає 214 калорій, при значному вмісті в ньому клітковини. Саме клітковина відповідальна за нормальну роботу шлунку та кишечника, прискорення метаболізму, підтримання гарного гормонального фону.

Дієтолог зазначила, що фрукт багатий вітамінами і мінералами, особливо калієм. Вміст калію в авокадо навіть більший, ніж в банані. Екзотичний фрукт сприяє зменшенню запалень, посилення імунітету і зменшення ймовірності артриту. Він містить антиоксиданти, відповідальні за зниження ваги і омолодження організму.

Особлива цінність плода – корисні поліненасичені жири, що знижують рівень холестерину в крові. Незважаючи на значну калорійність, фрукт рекомендований для дієтичного харчування і навіть хворим на діабет. Це пов’язано якраз з відсутністю шкідливих жирів і цукру. Також він містить велику кількість фолієвої кислоти, що збільшує серотонін. Цей гормон особливо сприяє відновленню емоційної рівноваги.

 

 

 

 

Back to top button