Цікаве

Наземні гральні зали поступово відновлюють роботу в столиці

Незважаючи на надскладні умови, український бізнес намагається продовжувати роботу там, де це можливо. Якщо окремо аналізувати сектор азартних ігор, то найбільше постраждав його наземний сегмент. Як раніше повідомлялось КРАІЛ, 12 ліцензійних операторів змушені були закрити 39 наземних заклади в різних регіонах країни. І хоча активна фаза війни триває, деякі організатори намагаються відновлювати роботу в різних регіонах, в тому числі і в столиці.

Поступове відкриття залів гральних автоматів

Складність роботи наземного гемблінгу в останні місяці пов’язано, в першу чергу, з відтоком людей з великих міст через воєнні дії. Наразі, розваги займають далеко не перші позиції в списку витрат українців. А ті, для кого азартні ігри є своєрідним хобі та способом відпочинку, швидше виберуть онлайн-платформи на зразок GGPokerok https://ua1.com.ua/pokerrooms/ggpokerok, аніж похід в реальне казино.

Після початку повномасштабної війни в кінці лютого всі легальні оператори азартних ігор закрили свої наземні заклади. Причому відбувалось це і в регіонах, де велися бойові дії, і в більш спокійних західних регіонах. На початку літа населення почало поступово повертатись у великі міста, зокрема, в столицю. Для легального гемблінгу, орієнтованого здебільшого на іноземців, важливо, що в Києві знову відкрились місії та офіси міжнародних організацій, а значить, збільшилась кількість іноземних громадян. Саме цей момент аналітики порталу з рейтингами кращих покеррумів https://ua1.com.ua/pokerrooms називають ключовим поштовхом у відновленні роботи наземного гемблінгу.

Так, у столиці вже відновили роботу зали гральних автоматів двох ліцензійних операторів:

  • Slots City;
  • 4444

Звичайно, поки що мова не йде про повне відновлення діяльності організаторів та повернення до довоєнних обсягів надання послуг. Однак навіть таке поступове відновлення важливе для подальшого розвитку сегменту. Наземний гемблінг, як і інші бізнеси, намагається працювати. Завдяки цьому зберігаються робочі місця, люди отримують заробітну плату, а державний бюджет – податки. Крім того, відновлення роботи гральних закладів стимулюватиме відновлення ділової активності за рахунок співпраці з іншими бізнесами.

Представники асоціації гемблінгу Ukrainian Gambling Council та національного регулятора КРАІЛ наголошують, що відвідувати варто виключно ліцензовані гральні заклади. Це важливо не тільки для захисту своїх прав та безпеки, а й по тій причині, що легальні заклади відповідально сплачують податки.

Back to top button