Цікаве

Народний депутат від “Слуги народу” розглядав у Верховній Раді голих дівчат (ВІДЕО)

Євген Петруняк підкреслив, що відчуває почуття сорому після того, як його викрили

Народного депутата від фракції “Слуга народу” Євгена Петруняка спіймали під час засідання Верховної Ради України за переглядом інтимного фото голої дівчини.

Відповідною фотографією у Facebook поділився фотограф Ян Доброносов, – інформує 1NEWS.

“Погано коли один виступає в прямому ефірі, а іншій депутат дивиться голу дівчину? Депутат з телефоном Петруняк Євген”, — написав він.

Додамо, що Петруняк потрапив у “кадр”, коли виступ його колеги транслювали у прямому ефірі, а “слуга” стояв поряд і роздивлявся світлину голої дівчини.

У коментарі виданню Strana.ua народний обранець підкреслив, що відчуває почуття сорому після скандалу.

Нардеп пояснив, що еротичне фото отримав від свого друга.

У той же час Петруняк стверджує, що як тільки побачив зображення, відразу закрив фото з оголеним жіночим бюстом.

“Подвійний сором – відчуття у мене зараз. По-перше, мені соромно за товариша, який надіслав мені це фото. По-друге, іспанський сором. Мені соромно за журналіста, який змонтував цей кадр і виставив як перегляд мною еротичного фото. Я нічого не переглядав, це видно у відео. Якщо подивитися відеозапис цього моменту, то відразу видно, що я відкрив повідомлення товариша, побачив фото і відразу свайпнув вправо, вимкнув. Все, що сталося. Немає ніякої сенсації. Для чого робити з цього сенсацію і кому це вигідно, не можу коментувати. Це непорядно з боку журналіста”, – додав Петруняк.

Back to top button