Наполеон – простий рецепт швидкого наполеону від кулінарки Василини Гук
Смак цієї страви не приторний, якраз для любителів в міру солодких виробів. За словами кулінарки Василини Гук, тортик просто тане в роті і ваші рідні його швидко зметуть зі столу.
Інгредієнти:
печиво слойоне 60 шт. + 5−6 для крихти
молоко 1 л
яйця 4 шт.
масло вершкове 150 г
цукор 150−200 г
борошно 6 ст. л.
цукор ванільний — 1 пакетик
Приготування
Крем: вимішати яйця, цукор, борошно, ванільний цукор до однорідної маси, влити туди молоко. Масу поставити на вогонь, варити, постійно помішуючи, до загустіння. Наприкінці додати масло.
Збирання торта: кожне печиво щедро вмочувати в іще гарячий крем і викладати одне за одним, сформувавши торт. Між шарами добре заповнити простір кремом. Кілька штук печива перетворити на крихту й щедро посипати зверху і з боків. Сформований торт поставити в холодильник на ніч.
Читайте також: Рецепт найшвидшого торта: всього 20 хвилин приготування — і насолоджуйтеся
Цей торт не потрібно випікати: просто покладіть у морозилку
59
Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook
та Twitter