Цікаве

Найпоширеніші помилки під час збирання валізи: як нічого не забути

Кожен, збираючись у подорож, дбає про те, що потрібно покласти до валіз. Іноді буває так, що людина забуває важливі та потрібні речі або зовсім не кладе їх, оскільки їм немає місця. Усьому причиною помилки, яких припускаються під час зборів.

Серед основних, коли людина не використовує список, бере величезну кількість пар взуття або пакує речі в останню хвилину. 1News зібрав 10 найпоширеніших помилок при зборі валізи, щоб знати і не припускатись їх.

1. Не використовувати список

Витративши час на те, щоб записати список того, чого потрібно для поїздки, людина суттєво заощадить час при зборах, а також, найімовірніше, нічого не забуде, дотримуючись записаного.

Список речей у подорож.

 

2. Складаний одяг

Правильне згортання одягу має важливе значення, щоб максимально ефективно використати простір для багажу.

Складені речі.

3. Відсутність перевірки обмежень за вагою та розміром

Попередній пункт дозволяє вмістити у валізу багато, але це не означає, що потрібно заповнювати кожен сантиметр. Щоб уникнути проблем на реєстрації, варто двічі перевірити вебсайт авіакомпанії щодо вимог до розміру багажу і використовувати ваги, перш ніж вирушати в аеропорт.

4. Додавання надто великої кількості пар взуття

Часто люди кидають у валізу багато непотрібних речей, але найгірше, коли кладуть саме взуття, яке навряд чи використають. Необхідно брати із собою мінімальну кількість взуття.

Дівчина складає валізу.

 

5. Упаковка всіх пляшечок із ліками

Ще одна поширена помилка – брати багато ліків. Зазначимо, що найкраще брати ті, якими справді людина користується, й у певній кількості, а не весь запас.

6. Забути мішок для прання

Важливо завжди брати із собою мішок для брудного одягу, щоб не змішувати його з чистим, адже у подорожі часто прати неможливо.

Мішок для брудного одягу.

 

7. Надмірне упаковування

Щоб уникнути проблеми, коли у валізу не вміщується одяг, варто брати передусім найпотрібніші речі й пакувати їх мінімально.

8. Неправильне зберігання картки вакцини

Поширена помилка при збиранні валізи – неправильно зберігати картку вакцини та інші документи. У подорожі їх потрібно зберігати завжди під рукою, а не у величезній валізі, оскільки пошук картки чи паспорта займе багато часу.

Документи у валізі.

 

9. Сувеніри

Збираючи валізу в подорож, варто подбати про те, чи буде місце в ній для сувенірів.

10. Упаковування в останню хвилину

Заключною поширеною проблемою у багатьох мандрівників – збори валізи в останню хвилину. Необхідно приділити достатньо часу, щоб зробити все правильно, зібрати потрібні речі й нічого не забути.

Джерело: Huff Post
Back to top button