Цікаве

Найпідступніші знаки Зодіаку, які встромлять ніж у спину: хто вони

Наша доброта іноді може принести нам же самим масу неприємностей. Довірливі люди, потрапляючи в погану компанію, можуть стати жертвами підлості і зради оточуючих.

Для того, щоб уникнути жахливих наслідків від спілкування з недобросовісними людьми, бажано відмінно розбиратися в тому, яка саме людина знаходиться біля тебе. 1News склав список найбільш підлих знаків Зодіаку, від яких варто триматися подалі.

РАК

Селена Гомес

Народилася: 22 липня 1992 року

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку часто тягнуть на себе ковдру у всіх справах. Саме тому так часто дратують своїх близьких. Якщо припиняти їх спроби “рулити всім і вся”, вони почнуть досягати бажаного будь-якими шляхами. І якщо знадобиться – легко підуть на підлість, переступлять через будь-якого і навіть застромлять ніж у спину. Раки без найменших роздумів викреслять вас зі свого життя, якщо ви не станете робити те, що потрібно саме їм.

ТЕРЕЗИ

Емілія Кларк

Народилася: 23 жовтня 1986 року

Ваги – найпідступніший знак Зодіаку, а ще він відрізняється лукавством і невизначеністю. Заради власної вигоди вони можуть піти багато на що. Вони легко “поставлять підніжку” і “наступлять на горло” жертві, якщо того вимагатиме ситуація. Для того, щоб захистити себе від труднощів і уникнути будь-яких незручностей, вони підставлять навіть близьку людину. При цьому ні на секунду не відчують докори сумління.

ВОДОЛІЙ

Віра Брежнєва

Народилася 3 лютого 1982 року

Водолії мають гострий розум, і це допомагає їм як виходити з складнощів “сухими”, так і влаштовувати каверзи оточуючим. А ще Водолії дуже злопам’ятні. Холодний розум і жага помсти іноді здатні перетворювати їх на монстрів. Втім, ви цього можете і не побачити, так як вони прекрасно вміють маскуватися. Ніколи не починайте спільну справу з ними, інакше якщо щось піде не так – ви залишитеся “з носом”.

Джерело: Обозреватель

Back to top button