Цікаве

Наймодніші прикраси 2021 року: головні тренди

Прикраси – досить важлива складова образу, яка якщо й не формує його повністю, то точно допомагає розставити правильні акценти.

Так, у 2021 році модними будуть одинарні сережки, масивні браслети та інші аксесуари. Докладніше про це – розповідає 1News.

Чокер-ланцюжок

Прикраса у вигляді масивного чокера-ланцюжка не сходить з модних радарів вже дуже давно. У 2021 році його можна носити з ніжними трикотажними топами, сорочками та світшотами, а коли потеплішає – ще й з сукнями, які грайливо відкривають ключиці.

Чокер-ланцюжок
Чокер-ланцюжок

 

Одинарна сережка

Як й раніше “левова частка” уваги дістається одинарним сережкам, які з кожним сезоном стають більш ефектними. Таку прикрасу ви можете носити з сукнями й масивними черевиками, штанами й жакетами, або ж зі спортивним оверсайз костюмом.

Одинарна сережка
Одинарна сережка

 

Масивний браслет поверх рукава

Осінньо-зимовий сезон – не привід відмовлятися від прикраси своїх зап’ясть. А щоб ваш браслет всі точно побачили, носити його варто гордо і напоказ: поверх рукавички, рукава джемпера, жакета і навіть пальта або куртки.

Масивний браслет поверх рукава
Масивний браслет поверх рукава

 

Брошка-застібка

На зміну суто декоративної функції брошки приходить утилітарність: тепер за допомогою цієї прикраси можна не тільки застібати одяг, а й ефектно регулювати довжину.

Брошка-застібка
Брошка-застібка

 

Перли

Шляхетні перли також будуть шалено модними у 2021 році. Багаторядні кольє, сережки та браслети, прикрашені перлинами ідеально підійдуть як під повсякденний, так і під вечірній образ, зробивши його неповторним.

Сережки з перлів
Перлове намисто

 

Джерело: Обозреватель

Back to top button