Цікаве

Найкращі тераси Києва: локації та ціни

Теплими літніми вечорами хочеться сидіти не в приміщенні закладу, а на його терасі. Погоджуєтеся? Бо сприятлива погода та ландшафти Києва ваблять. 1News розповідає про 5 терас столиці, які рекомендуємо відвідати літом-2021.

Бар “1818”

Як щодо зустрічі з друзями на даху готелю BURSA? Але це не просто дах, а тераса бару “1818” з виглядом на Поділ. Там люблять пити коктейлі та зустрічати захід сонця, бо краєвид на Київ – неймовірний. Погоджуєтеся? Враховуйте, що послуга бронювання столу відсутня, а охочих посидіти на руф-топі – багато.

Тераса "1818"

Тераса “1818”
Краєвид з тераси "1818"

 

Що по цінах? Коктейль з джином, фейхоа та улуном коштує 190 гривень, а з горілкою, малиною, кардамоном на ваніллю 220 гривень. Щодо закусок: рисові чіпси з горіховим соусом пропонують за 110 гривень.

Де знайти? На вулиці Костянтинівській, 11.

Spelaya Kanareyka

Дизайн Spelaya Kanareyka вас здивує! Бо де ви ще бачили ліжко в центрі Києва, яке стоїть посеред тераси? У закладі пропонують домашні страви, тож воно є доповненням меню і концепції. Словом, щоб ви почували себе як вдома! На вихідних тут часто грають музиканти, тож зможете повечеряти чи випити келих вина під “балконну естраду” (так називає їх команда закладу).

 

Spelaya Kanareyka

Spelaya Kanareyka

Фото: Іnstagram: spelayakanareyka

 

 

Spelaya Kanareyka

 

Що по цінах? Олів’є 117 гривень, келих просеко 127 гривень (125 мл), млинці з сиром та сметаною 129 гривень.

Back to top button