Цікаве

Найбільш вразливі знаки Зодіаку: їхні “примхи” можуть зіпсувати стосунки

Ви коли-небудь стикалися з кимось, хто з тієї чи іншої причини раптово припиняє з вами розмовляти, відмовляючись пояснювати чому? Є люди, які вважають за краще мовчати, а не відразу вирішувати проблему.

Експерти з зірок назвали три найбільш вразливих знаки зодіаку. Дуже “пасивно-агресивний” настрій характерний для Раків, Риб і Левів, передає 1News.

Рак

Гіперчутливий Рак схильний приймати все близько до серця. Коли цей знак засмучений, він закривається в собі. Йому комфортніше ображатися і не розмовляти, ніж чесно сказати, що у нього на душі. Співрозмовнику доведеться вгадувати, що могло засмутити уродженця цього знака.

Риби

Представники цього знака відчувають себе некомфортно в конфліктах, тому уникають їх. Таким чином, коли цей знак засмучений, щоб уникнути побутових сцен, він вважає за краще дутися. Якщо ви запитаєте його, про що він думає, цей знак не відкриється вам.

Лев

Народженим під цим знаком не вистачає впевненості в собі. Вони обурюються, коли чують в свою адресу зауваження. Цей знак завжди прагне бути кращим в очах інших, і в конфлікті Леви зазвичай зляться на себе більше, ніж на опонента.

 

Джерело: Femina

Back to top button