Цікаве

Найбанальніші подарунки на 8 березня: список

Міжнародний жіночий день настане вже через два тижні – саме час підготувати подарунки, щоб потім не осоромитися. 1News пропонує список подарунків, які у жодному разі не можна дарувати жінкам на 8 Березня.

Що не можна дарувати на 8 Березня: м’які іграшки

Це, звичайно, мило, але вже точно не корисно, не приємно, і не запам’ятається на все життя. Не потрібно копіювати шаблон 20-річної давності. Якщо і вирішили дарувати іграшку, то зробіть її своїми руками. А ще краще – подаруйте не плюшевого, а золотого ведмедика з діамантами у вигляді сережок.

Що не варто дарувати на 8 Березня: блокноти і рамки

Колегам такі подарунки ще зайдуть. Хоча куди краще було б подарувати handmade ласощі і квіти. А ось блокноти будуть тільки накопичуватися з роками на полиці.

Невідповідні подарунки на 8 Березня: дешева біжутерія

Навіть якщо дівчина любить всілякі дрібнички, краще не дарувати їй сережки, які ви купили за 50 гривень на барахолці чи в переході. Купуйте краще вінтажні прикраси – щось вартісне, або відмовтеся від цієї затії зовсім.

Що краще не дарувати на 8 Березня: техніка

Мультиварка, пилосос, телефон або стайлінг для волосся – жінка точно краще сама собі вибере. Та й взагалі – залиште техніку для іншого дня, щоб просто зробити приємний сюрприз. А на 8 Березня даруйте щось романтичне і прекрасне.

Що не можна дарувати на 8 Березня: антивікова косметика і креми

А також мазі з сильним і різким запахом, з невідомим застосуванням і відверто дешеві. Замість цього подаруйте краще сертифікат на відвідування салону краси, масажного кабінету або магазину, де вона сама може вибрати необхідну їй косметику.

Джерело: Сьогодні

Back to top button