Цікаве

Набір для в’язання зі схемою та описом: найкращий подарунок для жінки

В’язання — рукоділля, що підкорило чоловіків та жінок різного віку, раси та професії. Це справжній must have для людей, зайнятих складною фізичною та розумовою роботою. Воно допомагає позбавитися стресу, розслабитися після важкого робочого дня або розважитися під час тривалих поїздок. Своєрідний недолік цього хобі — постійне бажання купувати нову пряжу, інструменти, набори для в’язання або схеми. Тому жодна рукодільниця не відмовиться прийняти все перераховане в дар. Про те, що найкраще дарувати в’язальниці, розповімо нижче.

Сумка для в’язання

Як тільки жінка починає освоювати в’язання, вільний простір навколо неї поступово заповнюється нитками, спицями, гачками та журналами. У скриньках, ящиках для посуду і навіть вазочках з цукерками можна знайти маркери, в шафі — незакінчені мотки пряжі, в органайзері для гребінців — в’язальні гачки. Чим більше інструментів та аксесуарів у розпорядженні в’язальниці, тим складніше організувати їхнє компактне зберігання. В цьому випадку ідеальним подарунком для неї стане сумка для в’язання. Вона складається з кишень і відділень, в яких можна зберігати пряжу, гачки та спиці, калібратор їхнього номера та інший інвентар.

Переваги сумки для в’язання:

  • компактний розмір;
  • продумана комплектація;
  • ергономічна форма.

Такий органайзер зручний і тим, що його можна використовувати під час поїздок. Він займає мало місця, дозволяючи тримати все потрібне під рукою.

Пенал для спиць та гачків

Якщо чоловік або жінка тільки починає освоювати цей вид рукоділля, у їхньому розпорядженні все одно має бути кілька видів спиць та гачків. Більшість інструментів виготовляється з міцних та зносостійких матеріалів, на кшталт нікельованої або нержавіючої сталі. Однак нерідко рукодільниці використовують пластикові, дерев’яні чи кістяні інструменти. Щоб захистити їх від механічних та інших впливів, можна подарувати пенал для спиць та гачків. Він:

  • допоможе організувати компактне зберігання аксесуарів;
  • запобігатиме появі тріщин і задирок на виробі;
  • стане в пригоді під час тривалих поїздок або заторів.

Органайзери оснащені спеціальними гумками, в яких зручно зберігати окремі та парні інструменти. Їхні внутрішні стінки виготовляються з м’яких матеріалів, що пом’якшують удари та падіння. У них в’язальні інструменти довго залишатимуться цілими та гострими.

Упаковка пряжі

Головна проблема всіх любителів в’язання — бажання скупити все і відразу, але при цьому заощадити. Для цього багато хто сидить на популярних онлайн-майданчиках, щоб встигнути оформити замовлення за зниженою ціною. В результаті таких акцій у кошику виявляються не найякісніші товари — пластмасові гачки, набір для в’язання непотрібного берета, старий номер журналу зі схемами тощо. Але найбільше рукодільниці, особливо ті, котрі в’яжуть тільки для себе, заощаджують на пряжі. У цьому випадку ідеальним подарунком стане упаковка дорогих ниток. Це може бути:

  • італійський меринос;
  • суперм’яка та тепла альпака;
  • ніжний та пухнастий пух норки;
  • елітна бобінна пряжа тощо.

Головне перед тим, як порадувати таким подарунком, провести розвідку та дізнатися, приблизно яким матеріалам надає перевагу в’язальниця. Якщо вона в’яже м’які іграшки, то дорогий італійський меринос ризикує виявитися непотрібним.

Набори спиць та гачків

Щоб навчитися в’язати, жінці чи чоловікові достатньо кількох пар спиць та гачків. Однак згодом апетити любителя рукоділля починають зростати, а арсенал поповнюватися різношерстими інструментами різних виробників. При цьому мало хто вирішує купити аксесуари дорогих брендів. В цьому випадку в’язальниці краще одразу подарувати набір гачків або спиць. У цьому плані зарекомендували себе комплекти брендів:

  • KnitPro;
  • Addi;
  • Tulip;
  • ChiaoGoo та ін.

У них входять інструменти, які виготовляються із міцних та зносостійких матеріалів. У комплект до кругових спиць йде знімна волосінь різної довжини, яка дозволяє в’язати вироби різного розміру. Такий набір покаже любителю рукоділля, що таке комфортне та швидке в’язання, а також допоможе суттєво розширити портфоліо власноручно зв’язаних речей.

Back to top button