Цікаве

На Сицилії священик поставив під сумнів існування Санта-Клауса і розлютив дорослих

Єпископ Антоніо Стальяно під час релігійного фестивалю розповів дітям, що Санти не існує, а його червоний костюм насправді вигадала компанія Coca-Cola для реклами

Римсько-католицька єпархія на Сицилії публічно вибачилася перед батьками за слова єпископа, який сказав дітям, що Санта-Клауса не існує.

Про це інформує 1News.

Як повідомляють італійські ЗМІ, єпископ Антоніо Стальяно під час релігійного фестивалю розповів дітям, що Санти не існує, а його червоний костюм насправді вигадала компанія Coca-Cola для реклами.

Подібні коментарі розлютили батьків. Після цього вони поскаржилися, що Стальяно руйнує сімейні традиції й дух свята.

Вибачатися за ці слова довелося преподобному Алессандро Паоліно з єпархії Ното. Він сказав, що єпископ намагався підкреслити справжнє значення Різдва.

А такими словами єпископ начебто хотів розповісти історію Святого Миколая, який став прообразом різдвяного чарівника, відомого тим, що таємно роздавав подарунки сиротам, бідним та дітям з багатодітних сімей.

“Від імені єпископа висловлюю жаль щодо цієї заяви, яка викликала розчарування у найменших, і хочу уточнити, що наміри монсеньйора Стальяно були зовсім іншими”, – написав преподобний Паоліно на сторінці єпархії у Facebook.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button