Цікаве

На Київщині з’явився віртуальний музей пам’яті війни

На Київщині з явився віртуальний музей пам яті війни

Фото: kyivregiontours.gov.ua

На Київщині з’явився віртуальний музей пам’яті війни

Музей був створений у співпраці з проектом Війна впритул, який має на меті зафіксувати руйнування, щоб показати цивілізованому світу і своїм нащадкам ціну свободи на незалежності.


В Україні запущено віртуальний музей пам’яті війни. Це онлайн-проект про наслідки російського вторгнення у Київську область. Цей розділ з’явився на туристичному порталі Київщини.


За допомогою технології віртуальної реальності на сайті доступні 3D-тури зруйнованими містами – в Ірпені, Бучі, Гостомелі, Бородянці, Горенці та Стоянці.


“Упевнені, що після перемоги ми все відбудуємо, і Київщина знову стане місцем для життя, де кожен хотітиме мати будиночок, займатиметься активним туризмом, дегустуватиме смачну їжу від локальних фермерів або усамітнюватиметься в етносадибі серед природи. Але ми ніколи не зможемо забути те, що було. Саме для цього і створено VR-музей пам’яті війни. За допомогою 3D-турів відвідувачі зможуть потрапити до жахливої ​​реальності, яку принесла з собою війна”, – сказано в повідомленні.


Нагадаємо, у Бучі Київської області, яку раніше звільнили від російських окупантів, на парканах домоволодінь “розцвіли” місця від куль загарбників.


Український кіт проїхав 300 км на російському БТР та потрапив до Білорусі



Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button