Цікаве

На кріптовалютному ринку настав час «биків»

Альткоіни з великою капіталізацією і монети проектів першого рівня продовжують значне зростання на кріптовалютном ринку, повідомляє 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Сезон альткоінов на кріптовалютном ринку триває і більшість активів з топ-100 рейтингу CoinMarketCap показали значне зростання

Кілька токенов з великою капіталізацією досягли багаторічних максимумів, а тим часом біткоіни продовжує торгуватися в межах відносно вузького коридорі. Одне з найпомітніших досягнень належить Ethereum Classic (ETC) , який набирає обертів завдяки прихильності механізму консенсусу Proof-of-Work, що приваблює увагу Майнер і роздрібних інвесторів Robinhood.

За даними TradingView, після досягнення мінімуму в $ 86,12 в перші години торгів четверга ціна ETC підскочила на 81%, досягнувши нового історичного максимуму в $ 179,83, а добовий обсяг торгів досяг рекордного рівня в $ 39,1 мільярда.

Останнім часом значно зросли кілька криптовалюта з великою капіталізацією, в тому числі Litecoin (LTC), який досяг річного максимуму в парі з BTC. Варто відзначити 68% -ве ралі Bitcoin Cash (BCH), який піднявся вище $ 1500. вперше з травня 2018. Ether також досяг нового рекордного максимуму в $ 3605, так як спільнота чекає хардфорк London і впровадження EIP-тисячу п’ятсот п’ятьдесят дев’ять (відбудеться в липні).

Актив ADA – ще один проект з топ-10, ціна якого досягла нового рекордного максимуму в $ 1,69, а Tezos (XTZ) після початку торгового дня виріс на 23%, досягнувши нової рекордної позначки $ 8,05.

Деякі з «вбивць Ethereum» ‘, що з’явилися на бичачому ринку 2017-2018 років, показали двозначне прибуток. Серед них знаходяться EOS, ціна якого протягом дня виросла на 50% до піку в $ 12,57, і Neo (NEO), ціна якого піднялася до максимуму вище $ 128.

За останній місяць результати альткоінов стали причиною зниження рівня домінування біткоіни, який впав до мінімуму 45,25%. На думку аналітиків, це ще одна ознака того, що сезон альткоінов йде повним ходом. У той час як установи віддають перевагу BTC і в меншій мірі ETH, роздрібних трейдерів приваблюють більш дешеві активи, що пропонують можливість більшого прибутку, про що свідчить недавній вибухове зростання Dogecoin (DOGE).

Якщо ця тенденція збережеться, цілком ймовірно, що рівень домінування біткоіни продовжить знижуватися, так як надходять в кріптовалютную екосистему за допомогою стейблкоінов нові засоби будуть більш широко розподілені.

 

 

 

 

 

Back to top button