Цікаве

На гірськолижному курорті «Буковель» відкрили Музей воскових фігур (Фото)

Усі фігури на замовлення виготовляла фабрика, яка працює з найкращими музеями світу, а тому одяг, взуття, сережки та сумочки експонатів – це витвір провідних стилістів та дизайнерів

На гірськолижному курорті «Буковель» запрацював Музей воскових фігур «OSCAR».

Про це Укрінформу розповіла директорка музею Люція Кріушина, – інформує 1News.

«Ми розташовані на території Буковелю, перший поверх, другий паркінг. Працюємо з грудня. Нині ми пропонуємо оглянути 25 фігур. Серед них – Дональд Трамп, Джо Байден, Кріштіану Роналду, Анджеліна Джолі, співачка Адель, вчені й художники, серед яких є Вінсент ван Гог, Пабло Пікассо», – розповідає Кріушина.

Вона зазначила, що усі фігури на замовлення виготовляла фабрика, яка працює з найкращими музеями світу, а тому одяг, взуття, сережки та сумочки експонатів – це витвір провідних стилістів та дизайнерів.

«Вони до нас приїхали повністю одягнені, ми лише все узгоджували», – додала директорка.

За її словами, вартість такого проєкту сягає близько 500 тисяч американських доларів. Нині в Музеї воскових фігур планують представити українських зірок. Для цього серед відвідувачів проводять анкетування.

«Найбільше просять у нас побачити Кузьму Скрябіна, братів Кличків, Андрія Шевченка. Голосували за Тіну Кароль. Ми замовимо тих, хто найбільше набере голосів у наших відвідувачів», – обіцяють в музеї.

Back to top button