Цікаве

На екрани вийде новий фільм із Русланою Писанкою

На екрани вийде новий фільм із Русланою Писанкою

Фото: instagram.com/Руслана Писанка
Руслана Писанка

За кілька років до смерті зірка відіграла головну роль в українському фільмі, який ще не встигли зняти.

 
Відома телеведуча та актриса Руслана Писанка перед смертю зіграла головну роль у фільмі Демони, який незабаром покажуть на екранах. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла автор сценарію та режисер Наталка Ворожбит.
 
“Ми знімали фільм Демони і тримали за інтригу, що Руслана Писанка зіграла в ньому головну роль… Ми уявляли, як дознімаємо фільм і оприлюднимо перші ролики з нею, як усі будуть приємно вражені Новою Русею. Вона казала: “Я роблю квантовий стрибок”. У кадрі стригла своє розкішне волосся, а на телеефірі одягала перуку. Приїжджала на перезйомки на Полтавщину після ефіру за кермом і в ніч поверталася назад”, – написала Ворожбит.
 
За словами режисера, Руслана завжди хотіла зніматися в українському кінематографі, проте її не брали.
 
“Вона хотіла зніматися в українському кіно. Але її не знімали, будемо чесні. Я теж боялася брати телезірку. Був довгий пошук, сотня актрис. Коли вона зайшла на перші проби – це зайшов всесвіт і повністю заповнив простір. А яка вона красива! Ми зараз монтуємо фільм, і я постійно думаю: “Яка гарна людина у кадрі”, – додала вона.
 
Зазначається, що за основу фільму покладено історію про Славика, який опиняється на Полтавщині в селі Сорочинців, де стикається з містичними особливостями цього селища та таємничою особистістю господині Ніни.
 
 facebook.com/natalia.vorozhbyt
 
Нагадаємо, що померла відома українська актриса та телеведуча Руслана Писанка.
 
Данилко показав світові архівний знімок із Писанкою
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button