Цікаве

Морквяні кекси

Продукти для блюда

  • масло вершкове — 120 гр.
  • морква — 200 гр.
  • цукор — 150 гр.
  • молоко — 100 мл.
  • яйце куряче — 2 шт.
  • борошно пшеничне — 200 р. н.
  • розпушувач тіста — 2 ч.л.
  • мак — 3 ст.л.
  • сіль — 1/2 ч.л.
  • цедра апельсина — 1 ч.л.
  • цукор ванільний — 150 гр.

Як готувати?

Додайте до м’якого масла цукор.

Збийте міксером до однорідного стану.

Додайте яйця та молоко.

Збийте близько 1 хвилини міксером.

Натріть моркву на дрібній тертці.

Додайте в тісто моркву, цедру апельсина, ванільний цукор, мак, сіль, все перемішайте міксером.

Додайте|добавляйте| муку|борошно| і розпушувач, збийте близько 1 хвилини міксером.

Тісто має бути трохи густішим, ніж на оладки.

Заповніть форми 2/3 тісто.

У мене вийшло 16 штук.

Ставимо у розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин до готовності.

Кекси виходять вологими, в міру солодкими, із чудовим ароматом та смаком.

Смачного!

Відеоурок

Back to top button