Цікаве

Молодик 6 жовтня 2021: що не можна робити

6 жовтня відбудеться черговий осінній молодик у 2021 році. Що цікавого буде в цей період, які у нього особливості, чим небезпечний цей день, що можна, а що не можна робити в фазу молодика, щоб не накликати на себе неприємності, розповідає 1News.

Особливості молодика 6 жовтня

6 жовтня о 14:06 за київським часом, відбудеться молодик, яке пройде на стику 30-го і 1-го місячних днів.

У момент молодика супутник Землі розташований між нашою планетою і Сонцем практично на одній прямій із ними, а тому він невидимий на небі.

На думку астрологів, молодик – значимий період у житті людей, коли найкраще займатися плануванням важливих справ на наступний цикл, який триватиме 29 місячних днів, до наступного молодика. А ще це найкращий час для накопичення сил на нові важливі звершення.

Молодик у знаку Терези налаштовує на заспокоєння, розміреність і гармонію. Зменшується ймовірність конфліктів. Люди набагато легше йдуть на компроміси. Поліпшується взаєморозуміння.

А тому в період молодика у знаку Терезів добре помиритися з усіма , з ким посварилися – це буде зробити набагато простіше, ніж в інші дні.

Також це сприятливий час для налагодження ділових і особистих стосунків , укладення договорів.

Що не можна робити під час молодика 6 жовтня

  • Місяць у Терезах додає нерішучості, схильності до сумнівів і коливань. У ці дні важко приймати відповідальні рішення і важко робити вибір. Тому відкладіть важливі рішення.
  • Під впливом цього знака зодіаку люди надають великого значення загальним правилам виховання і нормам етикету, стають більш делікатними, у всьому поступаються, так що не варто проводити зустрічі і переговори, де потрібно постояти за себе .
  • На молодика під знаком Терези краще не починати роботу, що вимагає швидкість реакції , бо вона затягнеться надовго.
  • Почекайте з важкою фізичною працею .
  • У день молодика варто утриматися від будь-яких починань . Це час планів, загадування бажань, підготовки і накопичення сил.
  • У період молодика не можна перебувати в зневірі , скандалити, бажати комусь зла, тому що до вас повернеться весь ваш негатив.

Джерело: Сьогодні

Back to top button