Цікаве

Молодик 16 жовтня 2020: особливості цього дня

Сьогодні, 16 жовтня, відбудеться черговий осінній молодик у 2020 році. Чим він цікавий і примітний, в чому криється небезпека, як правильно поводитися під час молодика, і що у жодному разі не можна робити, щоб уникнути неприємностей, розповідає 1News.

У п’ятницю, 16 жовтня, о 22 годині 32 хвилини за київським часом, відбудеться молодик, яке пройде в період 29-го і 1-го місячного дня під знаком Терезів.

Молодик – це специфічна фаза Місяця, коли супутника Землі не видно на небі. Для астрологів молодик – це особливий період, оскільки настає момент нового відліку, коли можна планувати своє життя на прийдешній місяць. Взагалі молодик – це сприятливий період для всепрощення, планування і накопичення сил для нових звершень і важливих справ.

Особливості молодика 16 жовтня

Молодик, що настає в знаку Терезів, сприяє настрою на спокій, розміреність і гармонію. Зменшується ймовірність конфліктів. Люди набагато легше йдуть на компроміси. Поліпшується взаєморозуміння. Тому в період молодика в знаку Терезів сприятливо помиритися з усіма, з ким посварилися – це буде зробити набагато простіше, ніж в інші дні.

У цей період люди надають велике значення загальними правилами виховання і нормам етикету, стають делікатними, поступливими, приємними в спілкуванні. Зникає бажання сперечатися і сваритися. Це сприятливий час для налагодження ділових і особистих стосунків, перемир’я, укладення договорів.

Що не можна робити під час молодика 16 жовтня

  • Місяць у Терезах сприяє деякій нерішучості, схильності до сумнівів і коливань. У ці дні важко приймати відповідальні рішення і важко робити вибір. Тому відкладіть важливі рішення до кращих часів.
  • Згодом ви можете пошкодувати про свою надмірну поступливість і делікатність, якщо не зумієте відстояти свою позицію, думку, права або майно. Тому такі дії краще не робити.
  • У день молодика варто утриматися від нових починань. Це час планів, загадування бажань, збору інформації, підготовки і накопичення сил. А ось до реалізації задуманого можна приступати за кілька днів після молодика.
  • Також на молодика не варто перебувати в зневірі, сваритися, скандалити, бажати комусь зла, тому що весь негатив, що виходить від вас, може до вас же і повернутися.

Обряди і традиції, як поводитися під час молодика

  • На молодика сприятливо займатися очищенням організму, наприклад, влаштувати розвантажувальний день або одноденне голодування з великою кількістю гарячих напоїв.
  • У період молодика добре позбавлятися від шкідливих звичок – цей процес пройде легше, ніж у звичайні дні.
  • Сприятливо на молодика займатися творчістю і самоосвітою, можна піти на курси, відвідати майстер-класи та створити шедевр мистецтва.
  • Бажання, загадані на молодика, найчастіше виконуються, головне – вірити в позитивний результат і власні сили.
  • На молодика добре змити з себе весь негатив: прийміть контрастний душ або побудьте якийсь час у проточній воді.

Джерело: Сьогодні

Back to top button