Цікаве

Міжнародний день друзів: 5 добрих та веселих фільмів про справжню дружбу

Дружба – одне з найголовнішого, що потрібно нам у житті. А вміння бути справжнім другом – талант.

1News щиро сподівається, що вам пощастило зустріти на своєму шляху однодумця, і спеціально до дня друзів публікує добірку легких та добрих фільмів про справжню дружбу.

“1+1”  (2011)

Країна: Франція

Жанр: драма, комедія

Постраждавши в результаті нещасного випадку, багатий аристократ Філіп наймає в помічники людину, яка найменше підходить для цієї роботи, – молодого жителя передмістя Дрісса, який щойно звільнився з в’язниці. Незважаючи на те, що Філіп прикутий до інвалідного крісла, Дріссу вдається привнести в розмірене життя аристократа дух пригод.

“100 речей та нічого зайвого” (2019)

Країна: Німеччина

Жанр: комедія

Найкращі друзі Тоні і Павло вирішують відмовитися від усіх своїх речей протягом 100 днів, завдяки чому вони отримують один з своїх предметів щодня. Під час цього виклику вони розуміють, що єдине, чого вони не можуть бути без їх дружби. Історія про сучасний матеріалізм і пошуки справді важливих речей у житті.

“Стюарт Літтл” (1999)

Країна: Німеччина

Жанр: комедія, пригоди, сімейний

Хлопчик Джордж мріє про маленького брата, і його батьки відправляються до притулку з тваринами. Повертаються вони з несподіваним поповненням – членом сім’ї стає мишеня Стюарт. Спочатку Джордж з підозрою ставиться до такого «брата», але після того, як мишеня допомагає йому виграти регату моделей вітрильників, вони стають кращими друзями. Проти Стюарта виступають усі місцеві коти, маленькому герою і його друзям доведеться подолати масу труднощів, щоб перемогти ворогів і залишитися в живих!

 

“Пригоди Мії та білого Лева” (2018)

Країна: Франція, ПАР, Німеччина

Жанр: драма, пригоди, сімейний

Важко було дівчинці Мії, коли її родина переїхала з Лондона до Південної Африки. Адже в 11 років важко розлучатися зі своїми друзями, чудовою школою, та й усією звичною обстановкою! Але головна героїня фільму знайшла раптову розраду в Південній Африці, коли на їх фермі народилося біле левеня. Скільки ж радості було у Мії, яка цілими днями грала зі своїм новим кращим другом, та й левеня відповідало їй повною взаємністю.
Минуло три роки, і левеня виросло, перетворившись в благородну, розумну і граціозну тварину з гордовитою поставою. Міа дуже любить його, але раптом вона випадково дізнається, що батько підло і ницо за дуже пристойну суму продає її чудового Чарлі мисливцям за трофеями. Угода завершена, і катастрофа, пов’язана з втратою кращого друга, здається неминучою, але Міа знаходить вихід!

 

“Ford vs. Ferrari” (2019)

Країна: США

Жанр: біографія, драма, спортивна екранізація

Фільм розповідає про взаємини американського автомобільного конструктора Керролла Шелбі і відважного британського гонщика Кена Майлза, які разом кинули виклик корпораціям і власним демонам, щоб створити абсолютно новий спорткар, який зміг конкурувати з Ferrari на чемпіонаті світу, що пройшов у Франції в середині 1960-х.

 

1News бажає приємного перегляду!

Back to top button