Цікаве

Місячний календар на листопад 2020 року: сприятливі дні

Як впливає Місяць на наш настрій, емоції і поведінку? Різні фази Місяця здійснюють відчутний вплив на багатьох людей. Причому, на одних це позначається дуже сильно, інші ж можуть навіть не помітити зміну місячних фаз. Але в будь-якому випадку його не можна недооцінювати. В які дні листопада слід проявляти активність і рішучість, а коли краще не робити ніяких серйозних дій, а також коли буде місячне затемнення в листопаді, розповідає 1News.

Молодик, повня, перша й остання чверті Місяця, а також дні затемнень вважаються часом посиленої взаємодії Сонця і Місяця між собою. Астрологи рекомендують час, коли Місяць перебуває в різних фазах, використовувати для абсолютно різних цілей. Згідно з місячним календарем, листопад 2020 починається фазою спадного місяця, а завершиться повнею.

Молодик і повня в листопаді 2020

Молодик у листопаді 2020 року відбудеться 15-го числа о 7 годині 8 хвилин за київським часом під знаком Стрільця, який мотивує людей на стабільність, спокій і порядок. У такі дні люди стають більш законослухняними і соціально активними.

Це хороший період для викладацької діяльності, навчання, передачі досвіду іншим, а також активної громадської діяльності.

Не забувайте, що в перші кілька днів молодика сприятливо загадувати бажання і будувати плани на майбутнє, а ще мріяти. Також період молодика добре підходить для аналізу минулого, висновків, прощення старих образ і підготовки до серйозних починань.

Фаза повні почнеться наприкінці місяця – 30 листопада, об 11 годині 30 хвилин, причому вона буде супроводжуватися напівтіньовим місячним затемненням. Вона пройде під невгамовним, товариським і вітряним знаком Близнят. Тож у цю осінню повню існує ймовірність завести непотрібні знайомства, зробити необдумані вчинки і наробити купу всяких дурниць.

У період повні та кілька днів потому люди прагнуть внутрішньої свободи і незалежності. Емоції проявляються більш відкрито. У такі дні люди не хочуть жити під диктовку і не терплять жодного тиску на себе.

Сприятливі і несприятливі місячні дні в листопаді 2020

У період молодика люди за допомогою своїх думок і вчинків здатні вплинути на свою долю. В цей час вони менше сваряться, краще розуміють оточуючих і легше переносять хвороби. На молодика починається новий етап у житті. І те, як ми його проведемо, відіб’ється на нашому майбутньому. Крім молодика, також сприятливими днями для планування вважаються 1, 2, 6, 8, 9, 10, 12, 13, 15, 25, 26, 29, 30 листопада.

Відповідними днями в листопаді 2020 для активних і рішучих дій, що приносять результат, є 4, 5, 16, 18, 23, 27 числа місяця. У цей період з’являється енергія, сили, все задумане вдається виконати. В цей період часу можна відкривати фірми, підписувати договори, робити вклади. Проте планувати нові справи не варто.

Однак у листопаді ще є дні, в які, згідно з місячним календарем, слід проявити вдумливість і обережність: 3, 7, 11, 14, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 28 листопада. У такі дні бажано не піддаватися на спокуси і провокації, уникати скандалів і сварок, агресії і насильства.

Джерело: Сьогодні

Back to top button