Цікаве

Місячний календар на березень 2021 року: сприятливі дні

Різні фази Місяця по-різному впливають на людей. Причому якщо одні явно відчувають на собі вплив супутника Землі, то інші часто навіть не помічають зміну місячних фаз. Як Місяць впливає на наш настрій, емоції і поведінку? В які дні березня корисно проявляти активність, коли не можна виконувати жодних серйозних дій, а коли можна і навіть потрібно задумувати бажання, розповідає 1News.

Молодик, повня, перша й остання чверті Місяця, а також дні сонячних і місячних затемнень вважаються часом посиленої взаємодії Сонця і Місяця між собою. Астрологи рекомендують той час, коли Місяць перебуває в різних фазах, використовувати для абсолютно різних цілей. Згідно з місячним календарем, березень-2021 починається і завершується фазою спадного Місяця.

Молодик і повня в березні-2021

Молодик у березні 2021 року відбудеться 13-го числа о 12 годині 22 хвилини за київським часом. Він пройде під знаком Риб, який додає романтики і мрійливості у настрій людей – саме те, що потрібно на початку весни, адже це час закоханості й окриленості. У такі дні люди легше вірять в усі дива, у таємниче і магічне.

У перші кілька днів молодика сприятливо задумувати бажання і будувати плани на майбутнє, а ще мріяти. Також період молодика добре підходить для аналізу минулого, висновків, прощення старих образ і підготовки до серйозних починань.

 

Місячний календар на березень

Фаза повні розпочнеться 28 березня, о 21 годині 49 хвилин. Вона пройде під знаком Терези, який дасть настрій на спокій, гармонію, порозуміння і зниження конфліктів. У цей час люди легше йдуть на компроміси, миряться і знаходять спільну мову з оточенням.

У період повні та кілька днів потому люди не завжди здатні приймати правильні рішення, а під впливом Терезів вони вагаються, виявляють нерішучість і сумніви. Тож серйозні справи краще відкласти на більш сприятливий час.

Не забудьте, що навесні українці переходять на літній час в останню неділю місяця – 28 березня.

Сприятливі й несприятливі місячні дні в березні-2021

У період молодика люди своїми думками і вчинками здатні вплинути на свою долю. У цей час вони менше сваряться, краще розуміють оточення і легше переносять хвороби. На молодик починається новий етап у житті. І те, як ми його проведемо, відіб’ється на нашому майбутньому. Крім молодика, також сприятливими днями для планування вважаються 5, 7, 8, 10, 11, 14, 24, 25,28, 29, 30 березня.

Слушними днями в березні-2021 для активних і рішучих дій, що приносять результат, є 2, 3, 4, 15, 17, 22, 26-те числа місяця. У цей період з’являються енергія, сили, все задумане вдається виконати. У цей період можна відкривати фірми, підписувати договори, робити вклади. Проте планувати нові справи не варто.

Однак у березні ще є дні, в які, згідно з місячним календарем, слід проявити вдумливість і обережність: 6, 9, 12, 16, 18, 19, 20, 21, 23, 27, 31 березня. У такі дні бажано не піддаватися спокусам і провокаціям, уникати скандалів і сварок, агресії і насильства.

Джерело: Сьогодні

Back to top button