Цікаве

Місячний календар фарбування волосся на травень 2021 року: сприятливі дні

Коли за місячним календарем оптимально фарбувати волосся в травні, щоб новий імідж радував вас і оточуючих, а також приніс успіх і додав здоров’я? 1News розповідає детальний місячний календар фарбування волосся в травні 2021 року на кожен день і вибирайте найкращі дні для поновлення свого образу.

Місячний календар на травень-2021: коли можна і не можна фарбувати волосся

1 травня – 20-й місячний день. Фарбувати волосся краще в природні кольори, що сприятливо позначиться на розвитку бізнесу.

2 травня – 21-й місячний день. Невідповідний день для зміни кольору, особливо хімічними засобами.

3 травня – 22-й місячний день. Не варто фарбувати волосся сьогодні, якщо не хочете неприємних змін, або ж зупиніться на рідному кольорі.

4 травня – 23-й місячний день. Невідповідний день для маніпуляцій із волоссям, краще перенесіть фарбування на інший період.

5 травня – 24-й місячний день. Сьогодні добре вибирати тони, темніші за ваш, це принесе прибуток і вигідні пропозиції.

Місячний календар фарбування волосся

6 травня – 25-й місячний день. Невідповідний день для фарбування волосся, краще зайнятися його оздоровленням.

7 травня – 26-й місячний день. Найкраще вибрати для волосся натуральні відтінки, ви залишитеся задоволені зовнішнім виглядом.

8 травня – 27-й місячний день. Цілком вдало пройде фарбування і тонування волосся, не бійтеся використовувати нові кольори.

 

Місячний календар фарбування волосся

9 травня – 28-й місячний день. Непоганий період для фарбування, для спокійного настрою вибирайте спокійні відтінки.

10 травня – 29-й місячний день. Сьогодні небажано фарбувати волосся, щоб уникнути фінансових проблем.

11 травня – 30-й, 1-й місячний день. Зміна кольору волосся на стику місячних днів може принести проблеми і відволікти від важливих справ.

12 травня – 2-й місячний день. Місячний календар фарбування волосся на сьогодні рекомендує зупинити вибір на природних кольорах.

13 травня – 3-й місячний день. Фарбування волосся за місячним календарем цього дня небажано, тому що ви ризикуєте погіршити здоров’я своїх локонів.

14 травня – 4-й місячний день. Місячний календар для фарбування волосся радить не шукати нових відтінків, а зберегти свій колишній колір.

 

Місячний календар фарбування волосся

15 травня – 5-й місячний день. Вибирайте для фарбування світлі тони – цей колір принесе задоволення і приємне спілкування.

16 травня – 6-й місячний день. За місячним календарем фарбування волосся це негативний період для зміни іміджу.

17 травня – 7-й місячний день. Сприятливий день для фарбування волосся, що надає сили і впевненості у собі.

18 травня – 8-й місячний день. Сьогодні не варто втручатися в зміну зовнішнього вигляду і кольору волосся, краще залиште все як є.

19 травня – 9-й місячний день. Вибирайте природні відтінки для фарбування волосся, це сприяє їх оздоровленню.

20 травня – 10-й місячний день. Для зміни іміджу підійдуть виключно натуральні засоби, і не використовуйте хімію на волоссі.

21 травня – 11-й місячний день. Нейтральний день для зміни кольору волосся, можна безболісно підфарбувати відросле коріння.

22 травня – 12-й місячний день. Згідно з календарем фарбування волосся, цей день підходить для темних відтінків, які привернуть фінансову удачу.

23 травня – 13-й місячний день. Кардинальна зміна кольору шевелюри приверне до вас інтерес протилежної статі.

 

Місячний календар фарбування волосся

24 травня – 14-й місячний день. Хороший день для догляду за волоссям, але фарбувати його не варто, щоб не нашкодити.

25 травня – 15-й місячний день. Не варто занадто відходити від свого кольору волосся, в цьому випадку результат фарбування вас порадує.

26 травня – 16-й місячний день. Нейтральний період для фарбування волосся, можна замаскувати відросле коріння.

27 травня – 17-й місячний день. Хороший день для фарбування в бажаний колір і тонування волосся, ви залишитеся задоволені.

28 травня – 18-й місячний день. Яскраві відтінки волосся піднімуть вам настрій і допоможуть знайти спільну мову з оточуючими.

 

Місячний календар фарбування волосся

29 травня – 18-й місячний день. Можете сміливо експериментувати з палітрою кольорів, у будь-якому випадку залишитеся задоволені вибором.

30 травня – 19-й місячний день. День підходить для експериментів з кольором, волосся довго залишатиметься здоровим і сяючим.

31 травня – 20-й місячний день. Фарбувати волосся краще в природні кольори, що сприятливо позначиться на розвитку бізнесу.

Джерело: Сьогодні

Back to top button