Цікаве

Місячне затемнення 5 липня: як буде впливати на нашу психіку

5 липня 2020 року, відбудеться місячне затемнення. Українці можуть спостерігати за цим явищем о 6 годині 07 хвилин. У цей час Місяць буде нижче горизонту. Уже в ці вихідні буде “парад” Сонця, Місяця і Землі, тільки на цей раз наша планета опиниться між зіркою і своїм природним супутником. Цей вид місячного затемнення називають “півтінню”. Найкраще його побачать в Північній і Південній Америці і невеликій частині західної Африки.

Як це позначиться на психічному стані людини і як правильно себе вести, розповідає 1News.

За словами астрологів, головними тенденціями майбутнього затемнення є обмеження, примусу, придушення і руйнування віджилого.

Місячне затемнення 5 липня: вплив на людину

Зазвичай вплив затемнення люди починають відчувати ще за кілька місяців. У день же самого затемнення може настати пік всіх переживань і накат емоцій.

У цей період люди можуть активно згадувати те, що з ними відбувалося колись, програвати в голові всі ситуації, вести внутрішні монологи, які сильно забирають енергію.

Якщо у вас в стосунках з коханою людиною непорозуміння, тоді зараз відповідний час, щоб все з’ясувати. Головне – заводити розмову і приймати рішення не на емоціях, а на холодну голову.

Астрологи кажуть, що якщо в період затемнень щось рветься, то штопати марно. Тому, якщо ви не налаштовані на якісь рішучі зміни в житті, тоді краще не варто навіть починати – перечекайте.

Місячне затемнення пов’язане з агресивним Марсом, а значить – зараз підвищується ймовірність конфліктів. Намагайтеся в цей час контролювати свої емоції, слова і вчинки.

Місячне затемнення 5 липня: що можна робити

У цей період можна і навіть потрібно підтримувати позитивний настрій, який допоможе впоратися з усіляким стресом, що накопичився. Для цього підійдуть різні розважальні заходи – розваги та зустрічі з друзями, дружні посиденьки, сімейне дозвілля, романтичні побачення.

Крім того, зарядять позитивними емоціями та енергією заняття, які приносять вам задоволення, хобі.

Місячне затемнення 5 липня: чого не можна робити

Відмовтеся в цей період від важливих зустрічей, переговорів і вирішення серйозних питань. Інакше можете отримати непередбачуваний результат.

Відмовтеся також від подорожей, поїздок і тривалого перебування на вулиці.

Також небажано робити в ці дні операції, відзначати весілля, проводити фінансові операції і витрачати гроші.

Джерело: Сьогодні

Back to top button