Цікаве

Мінтай у соусі з помідорів, перцю та цибулі за 25 хвилин

Для приготування такої страви підходить будь-яка риба. Її можна готувати повністю або порційними шматочками, в духовці або на сковороді.

Сьогодні буде мінтай із помідорами, солодким перцем та цибулею. Страва готується дуже просто, займає не більше 25 хвилин. Риба виходить дуже соковита, ароматна та смачна. А з овочів утворюється смачний соус.

ЧАС НА ПІДГОТОВКУ 15 хв.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 25 хв.

Інгредієнти:

  • 1 кг. мінтай
  • 4 шт. помідорів (невеликі)
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 1/2 шт. болгарський перець
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. рослинна олія
  • за смаком мелений перець (чорний) та спеції до риби
  • за смаком сіль

Приготування:

1. Мінтай попередньо розморожуємо, видаляємо нутрощі, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, приправами, обвалюємо в борошні з усіх боків і відправляємо на добре розігріту сковорідку. Рибу готуємо, не накриваючи кришкою, на високій температурі, до золотавого відтінку.

2. У чашу подрібнювача викладаємо розрізані помідори (помідори можна замінити томатним соком)

3. Додаємо нарізаний перець та часник.

4. Цибулю нарізаємо на середні шматочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.
store.my.games

5. Овочі добре подрібнюємо. Виходить дуже ароматна овочева заливка.

6. Рибу відразу заливаємо підготовленими овочами. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні приблизно 20 хвилин.

Мінтай за рахунок підливки стає дуже соковитим, ніжним та смачним. Аромат приголомшливий. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.

Смачного!!!

No Newer Articles

Back to top button