Цікаве

Мій досвід роботи з сайтом Bit Trade*

“12 червня 2019 року, будучи бухгалтером одного з топ агрохолдингів України, я замислилась над своїм майбутнім. І знаєте, як це буває, ходиш рік за роком в один і той же офіс, виконуєш монотонну роботу, спілкуємося з одними і тим же людьми, в яких, як і у мене, сіла життєва батарейка.

Як наслідок в мене виникла незацікавленість і байдужість до роботи – це спровокувало зниження продуктивності. Я флегматик і люблю засиджуватись довго на одному місці, у мене велика доза терпіння, але як ви знаєте всьому приходить кінець. Ввімкнувши режим пошуку змін, я почала відвідувати мотиваційні тренінги, читати економічну літературу, більше спілкуватись з позитивно налаштованими людьми, які точно знали чого хочуть. Мене це мотивувало до змін у житті, надавало впевненості і енергії, яка на той час вже була майже на нулю.

Завдяки моїм діям, які я описала вище, зміни прийшли в моє життя. Плюс я зустріла людину, яка допомогла мені усвідомити цінність часу, який я витрачала нерозуміючи, що це невідновлювальний ресурс. Також ця людина допомогла мені зрозуміти, що я не є фінансово грамотною і я почала аналізувати своє життя з фінансової сторони. Він став консультантом і допоміг правильно розподілити мої фінанси для формування початкового капіталу, який на даний час переріс у хороший фундамент. У 2019 році я, будучи фаховим спеціалістом в економічні галузі, не могла усвідомити цінність фінансових інструментів і їх використання для побудови капіталу. Впродовж двох років я вивчаю інформацію, аналізую фінансових інструментів для того, щоб знайти найбільш оптимальну платформу для розміщення своїх фінансових заощаджень. У зв’язку з невеликим досвідом у даній сфері, я прислухалась до поради консультанта і почала згідно сформованого плану систематично інвестувати. Цеглинка за цеглинкою, я складала свій фінансовий фундамент за допомогою інструментів, які розміщені на сайті Bit Trade.

Так як у мене є певні результати і я детально вивчила всі компоненти платформи, хочу поділитись своїм досвідом. 

Всі інвестиційні інструменти, які я використовую, знаходяться на сайті Bit Trade. На даний момент в моєму портфелі знаходяться такі інструменти, як Провайдинг і BMA. Трішки детальніше про них:

Провайдинг

Я підтримую децентралізацію Системи Bitbon, виділяючи ресурси у вигляді токенів в своєму гаманці, дана діяльність називається провайдингом і за це система платить кожних три дні винагороду. До речі, якщо ви хочете сформувати пасивний прибуток, щоб вам кожного місяця приходили відсотки від вашого капіталу, то провайдинг саме той інструмент, який може це дати. Тому я розміщаю свій капітал в даному інструменті:

Мій гаманець, який підключений до провайдингу.

 BMA (Bit Trade Mining ACCELERATOR)

Сервіс BMA – це сервіс, який дає своїм клієнтам гарантований дохід, який складає 40% річних в токені bitbon. Я інвестувала в два таких сервіси і отримую на протязі року хороший прибуток:

Так виглядає моя вкладка “Сервіс BMA”

Зручність/Комфортність в користуванні сайтом

Від початку, до оновлення, сайт був зручний у користуванні, із застосуванням оновлень – він взагалі дуже комфортний. Тут легко знайти необхідну інформацію, всі компоненти в тому місці, що мені потрібно. Незважаючи на складність алгоритмів і інструментів, розробникам вдалося максимально спростити для своїх клієнтів користування сервісами, відобразивши їх в функціональному і в той же час зручному інтерфейсі:

Так виглядає інтерфейс, коли я знаходжусь на своєму аккаунті

Служба підтримки

Якщо виникають питання по роботі сервісів, або ж різних компонентів сайту, то відповідь на них можна знайти перейшовши у вкладку “Поддержка” → “Частые вопросы“. Там згруповані відповіді на питання, які у користувачів найчастіше виникають. Перечитавши відповіді ви отримаєте повноцінне розуміння:

Дана вкладка знаходиться внизу сайту

Якщо ж виникають питання на які ви не знаходите відповіді, то на сайті Bit Trade працює служба підтримки. Графік її роботи з 09:00 до 19:00 крім вихідних. Служба точно надасть кваліфіковану та вичерпну відповідь на ваші питання:

Вікно служби підтримки для клієнта

Ввід/Вивід коштів

Найчастіше я користуюся засобами для введення коштів, так як на постійні основі інвестую. На сайті для клієнтів доступний великий функціонал по введенню/виведенню коштів, але я користуюсь двома сервісами, а саме: банківська картка і ваучер. Якщо потрібно швидко скористатись інвестиційною пропозицією, то я використовую введення коштів за допомогою банківської карти і за ці послуги сплачую 2.8% комісії. А якщо мені не терміново, то я використовую ваучер. Ваучер може створити людина, у якої є бізнес ліцензія на даному сайті, вона генерує ваучер з десяти цифр і передає мені, а я в свою чергу перекидаю її кошти і таким чином можна завести гроші без комісій, тому це найбільш вигідний спосіб заведення і виведення коштів:

Вікно з платіжними системами
  • В основному моя діяльність пов’язана з побудовою капіталу, тому я не виводжу прибуток від роботи сервісів, хоча він є і це мене дуже радує. В мене є певна стратегія і з такими інструментами, які є на сайті Bit Trade, я точно досягну своїх фінансових цілей.

Бажаю кожному знайти свою ціль і впевнено йти до її здійснення. Всім заряджених батарейок“.

*на правах реклами

Back to top button