Цікаве

Міддлтон вразила вбранням як у принцеси Діани на прем’єрі “Не час помирати”: скільки коштує образ

Герцогиня Кембридзька, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон з’явилася на світовій прем’єрі 25-го фільму про агента 007 Джеймса Бонда в Лондоні у сліпучому вбранні. Разом з нею були і інші члени королівської сім’ї.

Вартість шикарної сукні Кейт Міддлтон, яку пошила для неї відомий модельєр Дженні Пекхем, становить 2800 фунтів або понад 100 тисяч гривень, пише 1News.

Воно було розшите паєтками і різнокольоровими каменями.

До свого золотистого вбрання герцогиня підібрала дорогоцінності під замовлення. У їхньому числі були сережки від бренду Onitaa, які виготовили в Пакистані. Їхня вартість оцінюється в 290 фунтів або майже 10,5 тисячі гривень.

Кейт Міддлтон на прем'єрі фільму про Джеймса Бонда.

 

На ноги Кейт вдягла шкіряні туфлі на підборах в тон до сукні від бренду Aquazzura. Їхня ціна становить 555 фунтів або майже 20 тисяч гривень.

Дружина принца Вільяма зібрала волосся наверх і зробила акуратну укладку. Образ вона завершила макіяжем з акцентом на очі.

Загальна вартість луку Кейт Міддлтон – 3645 фунтів або понад 130 тисяч гривень.

Варто зазначити, що сліпучий образ Кейт був оммажем вбрання принцеси Діани. Принцеса ще у 1985-му засвітилася на прем’єрі фільму про Бонда “Вид на вбивство” у схожій сукні, але з золотистим відтінком.

Кейт Міддлтон одягла сукню, як у принцеси Діани.

 

Кейт Міддлтон і принц Вільям.

 

До речі, принц Вільям з’явився в класичному чорному костюмі з метеликом. З аксесуарів у герцога можна розгледіти годинник на його зап’ясті.

Кейт Міддлтон і принц Вільям позують для журналістів.

Крім Вільяма і його дружини Кейт на прем’єрі були присутні принц Чарльз з дружиною Каміллою Паркер-Боулз. Вони вчотирьох пройшлися по червоній килимовій доріжці під захоплені крики фанатів і журналістів.

Кейт Міддлтон, принц Вільям, принц Чарльз і його дружина Камілла Паркер-Боулз.
Королівське сімейство на прем'єрі фільму.
Кейт Міддлтон з актором Даніелем Крейгом.

 

Джерело: Daily Mail

Back to top button