Цікаве

Microsoft вперше за 15 років змінить шрифт в Office (ФОТО)

Зараз у компанії тестують п’ять нових шрифтів і збирають відгуки про них в соцмережах

У Microsoft вирішили змінити шрифт, яким за замовчуванням користувачі будуть писати в Office.

Зараз у компанії тестують п’ять нових шрифтів і збирають відгуки про них в соцмережах, – інформує 1NEWS.

Зараз за замовчуванням в програмах Microsoft Office користувачі працюють зі шрифтом Calibri, який в 2007 році замінив Times New Roman у Word і Arial в PowerPoint, Excel, Outlook и WordPad.

Для заміни вже класичного Calibri в компанії замовили п’ять нових шрифтів. Один з них у 2022 році стане новим стандартним, а всі інші можна буде вибрати у відповідному меню.

Tenorite розробили Ерін МакЛафлін і Вей Хуанг. The Verge відзначає, що це найбільш традиційний шрифт із запропонованих, оскільки він схожий на “осучаснений Times New Roman”.

Bierstadt Стіва Маттісон натхненний швейцарською типографікою середини 20-го століття. Дизайнер назвав шрифт на честь скелястої гори в Колорадо, яка нагадує йому швейцарські Альпи.

Skeena, створений Джоном Хадсоном і Полом Ханслоу, натхненний різними періодами дизайну шрифтів.

Seaford, створений Тобіасом Фрер-Джонсом, Ніною Стёссінгер і Фредом Шеллкрассом, відзначається як найзручніший для читання довгих документів в Word.

Grandview — найяскравіший з усіх п’яти нових шрифтів. Створений Аароном Беллом, він натхненний класичними німецькими дорожніми і залізничними покажчиками. Відзначається, що Grandview, найімовірніше, буде найкраще працювати в PowerPoint.

Джерело: УНН

Back to top button