Цікаве

Microsoft презентувала нову операційну систему Windows 11 (ВІДЕО)

Всі користувачі Windows 10 зможуть безкоштовно оновитися до нової версії

Microsoft анонсувала нову версію операційної системи Windows 11.

Про це інформує 1NEWS.

Операційна система вийшла з новим дизайном інтерфейсу – зокрема, було змінено меню “Пуск”, яке перемістили в центр панелі завдань. Іконки додатків також розташувалися по центру екрана. Іконки вбудованих в систему додатків і сервісів отримали ре-дизайн.

Вікна програм мають закруглені кути, тепер вони розташовуються на деякому віддаленні від панелі завдань.

Вікна додатків можна зібрати і впорядкувати не тільки вручну, але і за допомогою швидких команд. Також з’явилася розширена підтримка двох і більше моніторів.

В ОС помітно змінилася анімація, яку можна спостерігати при відкритті і закритті вікон, а також багато системних звуків. Також представники компанії заявили про істотне збільшення продуктивності та оптимізації системи.

Всі користувачі Windows 10 зможуть безкоштовно оновитися до нової версії. Перша попередня збірка вийде на початку наступного тижня для учасників програми Windows Insider.

Був представлений новий Microsoft Store, в якому тепер є Android-додатки. В саму систему тепер інтегрована корпоративна платформа Microsoft Teams та ігрова платформа Xbox.

З’являться віджети, що займають бічну панель. На ній буде розташована стрічка новин та інший контент за інтересами користувача. Оновлення тепер будуть встановлюватися в фоновому режимі, їх розмір скоротиться на 40%.

Джерело: УНН

Back to top button