Цікаве

Меріліна Менсона звинуватили у насильстві проти жінок

Відомий співак заперечує усі звинувачення

Американська актриса, зірка серіалу “Світ Дикого Заходу” Еван Рейчел Вуд заявила, що співак Мерілін Менсон “жахливо знущався” з неї протягом трьох років, коли вони зустрічалися.

Роман Менсон і Вуд почався в 2007 році, у 2010-му вони заручилися, але того ж року розірвали стосунки, – інформує 1NEWS.

Раніше Вуд говорила, що їй довелося пережити домашнє насильство і зґвалтування, проте не уточнювала, кого саме вона в цьому звинувачує.

Мерилін Менсон у своєму Instagram випустив окрему заяву. Він не згадував імен, але, судячи з неї, йдеться про останні звинувачення, які він рішуче спростував.

“Безперечно, моя творчість і моє життя віддавна були магнітом для дискусій, але нещодавні скарги щодо мене є жахливим пересмикуванням реальності. Мої інтимні стосунки завжди відбувалися виключно за згодою з партнерами-однодумцями. Незалежно від того як і чому інші зараз вирішують спотворювати минуле та правду”, – написав він.

Раніше представники співака заявляли, що багато років Еван Рейчел Вуд “дуже добре” говорила про свої стосунки з Менсоном.

“На жаль, в наш час люди вірять написаному в інтернеті і можуть говорити що завгодно без будь-яких доказів. Наслідки таких дій можуть бути катастрофічними, поширювати не основану на фактах інформацію – абсолютно безвідповідально”, – йшлося в заяві.

Вуд вперше прямо звинуватила Менсона в знущаннях в своєму Instagram.

“Ім’я людини, яка з мене знущалася, – Браян Ворнер, також відомий всьому світу як Мерилін Менсон, – заявила актриса. – Він почав залицятися до мене, коли я була підлітком, і жахливо знущався з мене протягом багатьох років. Він підпорядкував мене і маніпулював мною”.

“Я більше не хочу жити в страху, що мені помстяться, будуть мене шантажувати або поливати брудом. Поки він не почне руйнувати ще чиїсь життя, я хочу викрити цю небезпечну людину і заявити, що багато людей в цьому бізнесі йому потурали. Хочу висловити солідарність з багатьма жертвами, які більше не будуть мовчати”, – йшлося в заяві актриси.

У понеділок ще кілька жінок зробили в соціальних мережах схожі заяви, звинувативши Менсона в знущаннях.

Ешлі Волтерс заявила, що працювала з Менсоном як особистий помічник.

Вона стверджує, що співак “часто вдавався до насильства”, починав кидатися тарілками і іншими важкими предметами. Вона звинувачує його в тому, що він пропонував її як “подарунок” для сексу тим, хто з ним працював, і продовжував переслідувати її вже після закінчення роботи. Волтерс каже, що тепер вона страждає від посттравматичного синдрому (ПТСР) і депресії.

Габріелла, також відома як виконавиця SourGirrrl, заявила, що Менсон неодноразово зв’язував її та ґвалтував. За її твердженням, музикант змушував її вживати разом з ним наркотики і вимагав, щоб вона уклала з ним “договір, скріплений кров’ю”, – і при цьому розрізав їхні руки розбитим склом. Як каже Габріелла, через їхні стосунки вона якось намагалася накласти на себе руки і через це провела різдвяні свята в лікарні. За її словами, у неї був діагностований посттравматичний синдром, і вона як і раніше страждає від нічних кошмарів.

Модель Сара Макніллі стверджує, що одного разу Менсон жбурнув її до стіни і “погрожував розбити обличчя бейсбольною битою”. Вона каже, що Менсон замикав її в кімнаті, коли вона “погано поводилася”, і годинами вичитував її. Вона також стверджує, що страждає від ПТСР і проблем з психікою.

Актриса Ешлі Ліндсі Морган каже, що Менсон не дозволяв їй їсти, спати і залишати будинок. Вона стверджує, що Менсон різав, обпікав її і змушував приносити йому нацистські сувеніри. Вона теж говорить, що страждає від ПТСР, відчуває тривожність і страждає від нічних жахіть.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button