Цікаве

Мендель після шквалу критики більше не буде телеведучою

В наступних епізодах серії програм «Погляд з Банкової» запланована поява інших стейкхолдерів або речників представників влади в якості запрошених гостей або експертів

Прес-секретарка президента України Юлія Мендель вела пілотний випуск програми «Погляд з Банкової» та не буде на постійній основі ведучою телешоу на каналі «Дом».

Про це повідомляється у пресрелізі телеканалу, – інформує 1NEWS.

Зокрема, телеканал «Дом» 21 березня запускає нову серію програм «Погляд з Банкової» в якій головними діючими особами виступають стейкхолдери, пов’язані з Офісом президента.

Піонеркою стала прес-секретарка президента Юлія Мендель, яка погодилась спеціально для аудиторій каналу з тимчасово окупованих територій та Донецької і Луганської областей надавати відповіді на питання як речниця президента. Так, 15 березня вийшов пілотний випуск програми «Погляд з Банкової з Юлією Мендель».

Пілотна версія, яку було представлено в соціальних мережах 15 березня, мала на меті залучити увагу аудиторії та отримати зворотній зв’язок на вказаний номер телефону.

«Ми врахували фідбек аудиторій і шкодуємо, що могли ввести в оману частину підписників наших соціальних мереж про участь пані Мендель в проекті в якості ведучої телеканалу. Просимо вибачення, що одразу не прояснили чітко це питання. Ми врахували критику і будемо наполягати і слідкувати за тим, щоб усі запрошені спікери та експерти відповідали на питання ведучих або журналістів. Редакція невпинно повторює, що наша дільність базується на принципах Кодексу етики українського журналіста», – сказано у повідомленні.

В наступних епізодах серії програм «Погляд з Банкової» запланована поява інших стейкхолдерів або речників представників влади в якості запрошених гостей або експертів.

Джерело: Детектор медіа

Back to top button