Цікаве

Меган Маркл планує народжувати вдома: що відомо

Якщо у внучки Єлизавети II Зари Тіндалл домашніх пологів не було в планах, то Меган Маркл йде на цей крок усвідомлено. Про це розповів інсайдер наближений до герцогів Сассекських, повідомляє 1News.

За словами інсайдера, Меган хотіла народити сина Арчі у Фрогмор-котеджі, на той момент в їх з принцом Гаррі резиденції. Але пологи затримувалися, тому було прийнято рішення поїхати до приватної Портлендської лікарні Лондона, де 6 травня з’явився на світ первісток герцогів Сассекських.

 

Герцоги Сассекські з сином Арчі

Герцоги Сассекські з сином Арчі

“План Меган був в тому, щоб народити Арчі вдома. Але, як то кажуть, хочеш насмішити Бога – розкажи йому про свої плани … Зрештою, лікарі рекомендували їй лягти в лікарню, а безпечні пологи і здоров’я Арчі – єдине, що її тоді турбувало “, – розповів інсайдер.

Тепер же Меган планує дочку народжувати вдома.

“Зараз вони живуть в прекрасному будинку в Каліфорнії, і це відмінне місце, щоб народити дівчинку”, – поділився інсайдер.

Зазначається, що дочка принца Гаррі і Меган Маркл стане першою дитиною британської королівської сім’ї, який народиться на території Сполучених Штатів.

Джерело: Page Six

Back to top button