Цікаве

Медики стверджують, що вода з лимоном має дивовижні властивості

На перший погляд здається, що в лимонній воді немає нічого особливого, але насправді це дуже корисний напій, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Лимон, перш за все, багатий вітаміном С, який допомагає організму засвоювати залізо і загоювати рани. Медики представили список всіх корисних властивостей лимонної води.

По-перше, лимонна вода допомагає підтримувати баланс рідини в організмі. Якщо вам не подобається пити просту воду, то приємний лимонний смак допоможе вам отримати від цього процесу задоволення.

По-друге, регулярне вживання води з лимоном допомагає купірувати запальні процеси в організмі. Це відбувається завдяки вітаміну С і інших корисних антиоксидантів, що містяться в лимонах.

По-третє, вживання лимонної води може запобігти появі каменів у нирках. Цитрат, похідне лимонної кислоти, пов’язує кальцій в сечі і перешкоджає утворенню каменів і піску в сечовидільній системі.

Крім того, вживання лимонної води допомагає контролювати рівень цукру в крові, покращує тургор і зовнішній вигляд шкіри, допомагає боротися з закрепами і знижує апетит. І ще лимонна вода – це дуже смачно.

 

 

 

 

Back to top button