Цікаве

Медики назвали сік, який найкраще зміцнює стінки судин

Лікарі 21 століття в принципі погоджуються зі своїми колегами-попередниками. Вони не заперечують корисність гігієнічної процедури і також рекомендують її людям, які страждають від вен, що роздулися. Однак, разом з тим, медики спираються на останні дослідження вчених і заявляють, що існують і інші, не менш ефективні способи упорядкування судин. Більше того, деякі з них навіть корисніші для здоров’я, ніж душ.

Згідно з останніми дослідженнями, внаслідок зміни гарячої води на холодну у людини може статися спазм судин. Це може призвести до погіршення кровопостачання органів, підвищення артеріального тиску. Також фанати контрастного душу ризикують здоров’ям своїх надниркових залоз, оскільки регулярний стрес змушує їх працювати в авральному режимі та призводить до виснаження.

Коли буряк корисніший за душу

Набагато безпечніше дбати про своє здоров’я за допомогою інших методів. Наприклад, пити буряковий сік. Він містить високі рівні нітрату, з якого наш організм утворює окис азоту. Ця хімічна сполука як благотворно впливає роботу серцево-судинної системи, а й перешкоджає швидкому старінню мозку.

Back to top button