Цікаве

Medstar – ефективна електронна система для лікарів України

Реформа охорони здоров’я передбачає обов’язкову інтеграцію медичних центрів до єдиного інформаційного простору eHealth з фіксацією всіх напрямків та виконаних медичних послуг. Програмне рішення РІМС Medstar обрали для комунікації із системою МОЗ та оптимізації роботи понад 400 клінік різного рівня.

Масштабований програмний продукт для медичних центрів

Програма організує роботу приватних діагностичних центрів, стоматологій, вузькопрофільних фахівців, підвищує ефективність великих клінік із мережею амбулаторних та стаціонарних відділень.

Переваги роботи РІМС Medstar:

  • стабільна робота 24/7, захищені хмарні послуги;
  • оперативна допомога розробників та консультантів;
  • детальні інструкції та вебінари для користувачів РІМС Medstar;
  • чітка фіксація кожного процесу, від ідентифікації пацієнта та лікаря в системі до комунікації із середнім медичним персоналом;
  • розмежування доступу до інформації про пацієнтів у межах одного відділення лікарні;
  • усі призначення, результати діагностики, інформацію про перебіг лікування без ризику втрати паперового носія.

Впровадження РІМС Medstar оптимізує штат медичного центру, запроваджує автоматичний облік роботи лікарні, включаючи фінансові дані та аналітику.

Мультифункціональний кабінет лікаря РІМС Medstar

Доступ до кабінету захищений КЕП, на головній сторінці є основна інформація про діяльність спеціаліста, включаючи графік прийому. Система автоматично зберігає дані про пацієнта, призначення, рекомендації, листи непрацездатності, госпіталізації, вакцинації. Система адаптується під специфіку діяльності сімейного лікаря поліклініки, профільного спеціаліста приватного медичного центру чи практикуючого хірурга у стаціонарі лікарні.

Які цифрові продукти інтегруються з РІМС Medstar

Розробник програмного забезпечення створив зручний продукт для пацієнтів Medcard24: онлайн-запис до лікарів та електронна медична книжка пацієнта.

Допомагає швидко провести діагностику та звірити дані архіву цифрових медичних даних PACS24: дані МРТ або КТ лікар отримує миттєво, може порівняти з попередніми результатами досліджень.

Платформа телемедицини забезпечує стабільний зв’язок між пацієнтом лікарем чи консультацію із провідним фахівцем.

Комплексні рішення на основі РІМС Medstar підвищують ефективність роботи медичних центрів на 30-70%.

Back to top button